Bahar e in pericol de moarte! Aflati ce se intampla cu tanara, in episodul de azi din "Bahar: Viata furata", de la 20.00, la Kanal D

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:05

Inspaimantata de gandul ca ar putea sa ajunga din nou saraca intr-o zi, Efsun pune la cale un nou plan riscant. Tanara ii cere o suma mare de bani lui Mehmet Emir, sub pretextul ca intentioneaza sa ii cumpere o casa lui Hasret.


In vreme ce Efsun si Nuran incercau din rasputeri sa ascunda aurul, fara sa trezeasca suspiciuni in randul celor din casa, Bahar isi face aparitia, cerandu-le socoteala celor doua pentru gestul lor. Nuran isi apara fiica, incercand sa o convinga pe Bahar ca nu este nimic suspect in ceea ce au facut. Desi Bahar nu are incredere in explicatiile mamei sale, aceasta se retrage refuzand sa fie martora faptelor sale stranii.
A doua zi insa, Nuran constata ca aurul disparuse si prima persoana la care se gandeste ca l-ar fi putut fura este Bahar. Ranita de acuzatiile mamei sale, tanara decide sa isi paraseasca familia.


Pe de alta parte, Ates afla ca Bahar fugise de acasa si o cauta diperat pentru a-i oferi sprijinul sau, insa tanara refuza categoric ajutorul fostului sau iubit. In cele din urma, destinul o aduce in casa lui Hasret, adevarata sa mama, unde accepta sa ramana pentru o perioada.



Intre timp, Nuran si Efsun afla ca Bahar locuieste in casa lui Hasret si sunt bulversate de apropierea misterioasa dintre mama si fiica. Fara sa stea pe ganduri, Efsun merge sa o vada pe Bahar si sa ii spuna sa plece din casa lui Hasret, insa aici aceasta este socata de starea in care o gaseste pe sora sa.

Nu ratati in aceasta seara un nou episod din “Bahar: Viata furata”, de la 20.00,
la Kanal D.

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.