Bahar (Ezgi Asaroglu), ironizata ca petrece prea mult timp in fata oglinzii pentru a se machia! Uite cum a comentat actrita

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 21:31

Recent, au aparut cateva comentarii in presa tabloida din Turcia despre frumoasa Ezgi Asaroglu si anume ca petrece foarte mult timp in fata oglinzii pentru a arata impecabil.

Intrebata daca este adevarat ca petrece timp mult sa se machieze, Ezgi a declarat ca face acest lucru ca orice  femeie. Insa nu exagereaza. Iar daca petrece multi timp la machiaj este pentru un rol.

"Acest lucru il fac pe platourile de filmare cand totul trebuie pus la punct si nu trebuie sa existe loc de interpretari sau greseli cand vine vorba de aspectul unui actor care intruchipeaza un anumit personaj.

Da, in cazul acesta petrec mult timp la machiaj pentru ca o echipa intreaga se ocupa atat de par cat si de fata. Totul este important cand vine vorba de munca pe care o depui."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ezgi a mai dezvaluit ca in timpul

liber prefera sa nu se machieze, iar daca o face, vrea sa fie cat mai naturala. Si fanii actritei au comentat ca o plac mai mult naturala decat cu mult machiaj.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.