Bahar ia o decizie radicala! Nu rata un nou episod din serialul "Bahar: Viata furata", in aceasta seara, de la ora 20.00, numai la Kanal D!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 04:23

Planul gandit de Efsun, care are drept scop cucerirea lui Ates, va tulbura viata tuturor si o va determina pe Bahar sa ia o decizie importanta.

In timp ce Bahar si Ates isi reiau povestea de dragoste si sunt dispusi sa lupte impotriva tuturor, Efsun pune la cale o noua intriga pentru a distruge fericirea surorii sale. Mintindu-l pe Ates ca asteapta un copil, Efsun spera ca acesta se va desparti definitiv de Bahar si o va cere in casatorie, pentru a-si face datoria de tata.

Vestea cade ca un trasnet peste Ates, dar acesta nu este dispus sa o piarda din nou pe Bahar si se gandeste cum sa contracareze planul lui Efsun.

Crezand ca totul este o minciuna lansata de Efsun din cauza geloziei, Ates ii propune acesteia sa faca un test de sarcina pentru elucidarea problemei.

Pe de alta parte, Bahar, care a obosit dupa suferinta indurata, ii sugereaza lui Ates sa se resemneze si sa isi asume rolul de tata pentru copilul lui Efsun. Dar barbatul lupta din rasputeri sa o convinga pe Bahar de sinceritatea sentimentelor sale pentru ea.


In acest timp, Efsun recurge la un plan diabolic pentru a o convinge pe Bahar sa se desparta definitiv de Ates.

Nu rata un nou episod din serialul "Bahar: Viata furata", in aceasta seara, de la ora 20.00, numai la Kanal D!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.