Bahar, ingrozita ca isi poate pierde tatal! Starea lui Mehmet Emir se inrautateste in episodul de azi din "Bahar: Viata furata", de la 20.00, la Kanal D

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:57

Cumplita veste despre isprava lui Arda il copleseste pe Mehmet, care refuza sa creada ca nepotul sau este un criminal.

Bulversat de marturisirea Fulyei, acesta se prabuseste sub privirile ingrozite ale sotiei sale si ale lui Arda, care realizeaza ca unchiul sau a aflat despre crima comisa din cauza lui Efsun.


Boala preia controlul asupra mintii lui Mehmet aproape complet. Acesta are scurte momente de amnezie si nu isi poate aduna gandurile, pentru a lega informatiile primite de la Fulya, despre fapta lui Arda. In urma investigatiilor, medicii constata ca starea acestuia s-a agravat si decid sa recurga la o interventie chirurgicala.

Fulya se invinovateste pentru inrautatirea starii lui Mehmet si, dupa reprosurile venite din partea Hulyei, aceasta decide sa pastreze secretul lui Arda, de dragul sotului sau.


Intre timp, Mehmet este pregatit pentru a intra in operatia, care se anunta a fi foarte riscanta. Toti cei apropiati asteapta inspaimantati vesti despre starea barbatului aflat pe masa de operatie. Acestora li se alatura Ates, care ajunge intr-un suflet la spital dupa ce afla despre ceea ce se intampla cu Mehmet.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?


Tanarul profita de ocazie sa o revada si pe Bahar si sa ii ofere suportul sau. Insa in timpul operatiei, starea lui Mehmet Emir se agraveaza, iar medicii evita sa ofere un verdict…

Nu ratati un nou episod din "Bahar: Viata furata", azi, de la 20.00,
la Kanal D.