Bahar, la un pas de a afla adevarul despre fiica ei! Afla la ce masuri va recurge Efsun pentru a nu o pierde pe micuta Nuran, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 iul 2017, 18:26

Zuhal si Sultan, vor face-n asa fel incat planurile lui Efsun sa se spulbere.

Citeste si: SCRISOAREA lui KEMAL pentru NIHAN a starnit LACRIMILE multor fani ai serialului-fenomen "DRAGOSTE INFINITA"! Iata cele mai frumoase si emotionante RANDURI SCRISE CU DRAGOSTE DE KEMAL, care au ramas in sufletele tuturor! VEZI un filmulet spectaculos!

Bahar este la un pas de a afla adevarul despre fiica ei dar Efsun face totul pentru a nu o pierde pe Nuran. Cu toate acestea, ceva se intampla, iar persoanele implicate, Zuhal si Sultan, vor face-n asa fel incat planurile lui Efsun sa se spulbere. Soarta intervine decisiv pentru ca Bahar sa isi intalneasca fiica.

Citeste si: FINALUL TRAGIC al serialului-fenomen "DRAGOSTE INFINITA", explicatii halucinante ale regizoarei HILAL SARAL, geniul din spatele camerelor de filmat, care a dus pe culmile succesului marea productie! Iata cum fost gandit si pus in scena sfarsitul cele mai dramatice povesti de iubire!

Citeste si: LACRIMI SI DURERE pentru UNA DINTRE CELE MAI CELEBRE ACTRITE din Turcia! Aceasta trece prin clipe de cosmar, la doar cateva luni de cand a devenit mamica! Iata cat de mult a afecta-o pierderea celei mai importante fiinte din viata sa si cum a fost surprinsa la inmormantare! Vezi imagini cutremuratoare!

Efsun nu are alta solutie decat sa se intoarca inapoi la Istanbul. Insa intoarcerea la Istanbul presupune un alt risc. Efsun este atat de panicata incat comite o greseala ireparabila la aniversarea lui Nuran.

Un prim pas in planul de razbunare al lui Ates este sa il faca pe Kenan sa iasa din ascunzatoare. Vocea lui Ates rasuna ca un ecou in urechile tuturor: “Toata lumea va fi pedepsita! Nimeni nu va scapa!”

Nu ratati astazi, un nou episod din “Bahar: Viata furata”, incepand cu ora 20:00, la Kanal D.