Bahar pune capat relatiei cu Ates, iar acesta ia o hotarare dureroasa pentru tanara! Afla azi in "Bahar: Viata furata" despre ce este vorba, de la 20.00, la Kanal D

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:03

Temandu-se ca Ates, orbit de furiei, va comite un gest necugetat, Bahar o urmareste pe Efsun si ajunge in locul in care urma ca acesta sa il infrunte pe ucigasul parintilor sai. Inspaimantata la auzul unei impuscaturi, Bahar il gaseste pe Ates cu arma in mana, langa cadavrul lui Hasan. Initial, aceasta crede ca iubitul sau a devenit un criminal.



Pe de alta parte, Efsun este dispusa sa distruga familia Atahan doar pentru a se apropia de Ates. Aceasta ii marturiseste tanarului ca Bahar este cea care i-a impartasit secretul sau lui Mehmet Emir si astfel familia Atahan a reusit sa il elimine pe Hasan.

Ates ii cere socoteala lui Bahar pentru a fi divulgat secretul sau familiei Atahan. Barbatul ii spune tinerei ca va continua sa se lupte pentru ca adevaratii vinovati de moartea parintilor sai sa plateasca.
Afectata de atitudinea distanta a acestuia, Bahar renunta la relatia lor.

Tulburat de hotararea a tinerei, Ates se lasa consolat de Efsun.

Nu ratati astazi un nou episod din "Bahar: Viata furata", de la 20.00, la Kanal D.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.