Bahar pune la cale un nou plan diabolic impotriva rivalei sale! Aflati ce pericol o pandeste pe Nehir, ASTAZI, 14 septembrie, intr-un nou episod dramatic din serialul "Nehir", de la 22:30, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 14 sep 2021, 12:42
nehir serial la Kanal D Foto(6)
Nehir se reapropie de Nazim
Sursa: Captură KANAL D

Bahar are de gand sa o indeparteze definitiv pe Nehir din viata sa si a sotului ei, Nazim! Aflati ce plan diabolic va pune la cale!

Serialul turcesc "Nehir" este difuzat in fiecare saptamana, in serile de luni si marti, de la ora 22:30, la Kanal D. Telespectatorii au fost cu adevarat fascinati de povestea impresionanta de viata a protagonistei Nehir, dar si de actiunea tulburatoare a productiei.

Ce veti urmari astazi in serialul "Nehir": Bahar recurge la un nou plan diabolic impotriva rivalei sale, Nehir!

Dupa ce strategia lui Nehir de a se casatori cu Tarik pentru a se razbuna pe fostul ei iubit esueaza, tanara pare din ce in ce mai hotarata sa renunte la

gandurile sale de razbunare, ci dimpotriva isi doreste mai mult ca oricand sa se se reapropie de Nazim si totodata sa creeze o legatura din ce in ce mai puternica intre micutul Mert si tatal lui, crezand ca acest lucru inseamna reimpacarea cu barbatul iubit.

Pe de alta parte, Bahar isi simte casnicia amenintata de actiunile lui Nehir si are de gand sa nu ramana indiferenta, ci recurge la tot felul de strategii si tertipuri pentru a impiedica pe cat posibil despartirea de sotul ei.

Intre timp, Nehir incearca din rasputeri sa se reapropie de Nazim si mai ales sa stabileasca relatie intre Mert, fiul ei si tatal acestuia. Mai mult decat atat, tanara Nehir ii spune verde in fata rivalei sale, Bahar, ca intre ea si Nazim exista o legatura puternica pe care nimeni si nimic nu o poate distruge reprezentata de fiul lor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Detalii incredibile despre celebra Biran Damla Yilmaz, protagonista serialului "NEHIR"! Iata ce inaltime si cate kilograme are indragita actrita!

Orbita de gelozie si de spaima ca l-ar putea pierde pe Nazim, Bahar incearca sa fabrice dovezi false menite sa ii creeze o imagine de mama iresponsabila si agresiva lui Nehir.
Aflati daca va reusi sau nu Bahar sa isi atinga scopul, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul Nehir, de la ora 22:30, la Kanal D!

Citeste si: Primele imagini din spatele camerelor de filmat din serialul „Nehir”. VIDEO

 

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.