Bahar renunta la iubirea sa si pleaca din Istanbul! Ce va face Ates pentru a-si recastiga iubita aflati azi, in "Bahar: Viata furata", de la 20.00, la Kanal D

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 04:24

Daramata de succesiunea evenimentelor nefericite din viata sa, Bahar este mai hotarata ca niciodata sa renunte la dragostea sa pentru Ates si sa ii lase cale libera lui Efsun.

Ates este socat de decizia lui Bahar de a pleca cu Onur, sa studieze la Ankara si incearca sa o convinga sa lupte impreuna pentru iubirea lor. Refuzul tinerei il determina pe Ates sa isi schimbe planurile, desi ii promisese lui Bahar ca se va casatori cu Efsun.

Pe de alta parte, Nuran si Efsun profita de hotararea lui Bahar si incep pregatirile pentru logodna. Insa planurile lor sunt date peste cap de Ates, care le va spulbera orice speranta ca nunta va avea loc.

Tanarul isi face aparitia la petrecerea de logodna, unde il  asteptau toti membrii familiei Atahan, dar si Nuran si Ilyas, care o sustineau pe Efsun. Contrar asteptarilor tuturor, Ates face o alegere care ii va soca pe toti. Atitudinea dura adoptata de Ates, dar si decizia luata de el, il afecteaza profund pe Ilyas, care se prabuseste sub ochii tuturor.

In ciuda incercarilor sale disperate de a o determina pe Bahar sa nu renunte la relatia lor, Ates se confrunta din nou cu atitudinea distanta a acesteia.
Tanara este hotarata sa lase totul in urma de dragul familiei sale si sa plece departe de Istanbul.

Nu ratati in aceasta seara un nou episod din "Bahar: Viata furata", de la 20.00, la Kanal D.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.