Bahar si Efsun, prinse in capcana! Nu rata in aceasta seara, de la ora 20.00, un nou episod din serialul "Bahar: Viata furata", numai la Kanal D!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:16

Cautate de politie dupa ce l-a impuscat pe Kenan, Bahar si Efsun fug din localitate, urmand ca si Ates sa le urmeze imediat ce scapa de oamenii legii care sunt pe urmele lui.

Cemal primeste o servieta cu obiecte care il bulverseaza pe tanar. O scrisoare care ii este adresata din partea lui Kenan il pune pe Cemal in fata unei alegeri dificile. Refuzat de Zeynep, batranul Macit este hotarat sa isi dea foc si isi toarna benzina pe el.

Batranul Macit ii face o vizita fostei sale iubite din tinerete, Sultan,  marturisindu-i ca vrea o suma de bani de la ea, in schimbul tacerii sale.

Intre timp, jurnalistii isi fac aparitia la resedinta lui Mehmet Emir si ii pun intrebari acestuia cu privire la tentativa de omor asupra lui Kenan, dar si referitor la locul unde se afla Bahar, fata lui.

Ajunse la destinatie, Bahar si Efsun sunt sechestrate. Fetele realizeaza ca li s-a intins o capcana de catre oamenii lui Macit, cei care voiau sa puna mana pe banii de rascumparare.

Nu ratati ultimele 3 episoade din acest sezon al serialului “Bahar: Viata furata”, difuzate incepand cu ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Ultimul episod al serialului „Bahar: Viata furata”, din acest sezon va fi difuzat vineri, 19 august. Prin urmare, incepand de luni, 22 august, serialul „Gunes” va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D!

Ca si in cazul serialului „Furtuna pe Bosfor”, filmarile pentru productia „Bahar: Viata furata” vor continua in Turcia, urmand ca si Kanal D sa difuzeze noile episoade cat mai curand posibil.

Nu rata in aceasta seara, de la ora 20.00, un nou episod din serialul "Bahar: Viata furata", numai la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.