Bahar si Efsun, prinse in mijlocul flacarilor! Se salveaza cele doua? Aflati in aceasta seara, in “Bahar: Viata furata”, de la 20.00

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:55

Bulversata de plecarea lui Ates, Bahar incearca sa isi adune gandurile si merge in casa in care urmau sa locuiasca impreuna dupa casatorie.

Aceasta priveste fotografiile cu Ates si, coplesita de amintiri, arde toate obiectele care ii amintesc de iubirea neimplinita, fara sa constientizeze pericolul declansat. In scurt timp, camera este cuprinsa de flacari, iar Bahar se afla la un pas de moarte.

In acest timp, Efsun o cauta disperata pe Bahar pentru a-i cere iertare si ajunge in apropierea casei acesteia. Vazand camera lui Bahar in flacari, aceasta realizeaza ca sora sa se afla in pericol si, fara sa stea pe ganduri, sare in ajutorul ei.

Riscandu-si viata pentru cea pe care o considerase sora sa, Efsun se avanta prin flacari pentru a o salva pe Bahar, insa cele doua raman captive in camera. Fiorii reci ai mortii le apropie pe cele tinere, iar Efsun ii cere iertare lui Bahar pentru toate necazurile provocate.

Continuand ancheta, Ismail descopera un indiciu important, care il conduce catre adevaratii vinovati in cazul pe care il ancheteaza. Principala suspecta de crima devine Sultan, care incearca din rasputeri sa musamalizeze dovezile.


Nu ratati un nou episod din “Bahar: Viata furata”, azi, de la 20.00, la Kanal D.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.