Bahar: Viata furata - Rezumatul episodului 38

Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:17

Marele secret al lui Efsun este pe cale sa fie descoperit!

In timp ce Nuran ii cere socoteala lui Efsun pentru ca i-a abandonat in mahala, Hulya surprinde discutia acestora si este la un pas sa afle adevarul despre inversarea celor doua fete. In timp ce Nuran ii cere socoteala lui Efsun pentru ca i-a abandonat in mahala, Hulya surprinde discutia acestora si este la un pas sa afle adevarul despre inversarea celor doua fete. Efsun incearca sa redreseze situatia, folosindu-se de replici viclene, pentru a-i indeparta suspiciunile Hulyei.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Pe de alta parte, Ates si Bahar sunt socati de comportamentul bizar adoptat de Sinem, care isi dorea sa ii desparta. Ates decide sa o concedieze pe Sinem, pentru a reusi sa elimine pericolul care ii ameninta relatia cu Bahar.
Planul lui Sinem de a-l cuceri pe Ates esueaza si aceasta se vede nevoita sa paraseasca santierul, unde lucrau impreuna.
Desi Nuran incearca din nou sa se apropie de Efsun, tanara nu vrea sa mai fie marioneta acesteia si pune la cale un plan prin care sa isi asigure viitorul. Nuran ii marturiseste lui Ilyas despre atitudinea rece a fiice lor si regreta ca au recurs in trecut la minciuna care le-a adus numai necazuri.
Ates si Bahar decid sa organizeze o petrecere de logodna la care isi invita toate rudele. Insa fericirea si entuziasmul tuturor sunt spulberate de aparitia unui testament, pe care il scrisese batranul Yusuf inainte sa dispara fara urma.
Nu ratati un nou episod din "Bahar: Viata furata", de la 20.00, la Kanal D

Pe de alta parte, Ates si Bahar sunt socati de comportamentul bizar adoptat de Sinem, care isi dorea sa ii desparta.
Ates decide sa o concedieze pe Sinem, pentru a reusi sa elimine pericolul care ii ameninta relatia cu Bahar. Planul lui Sinem de a-l cuceri pe Ates esueaza si aceasta se vede nevoita sa paraseasca santierul, unde lucrau impreuna.

Desi Nuran incearca din nou sa se apropie de Efsun, tanara nu vrea sa mai fie marioneta acesteia si pune la cale un plan prin care sa isi asigure viitorul.
Nuran ii marturiseste lui Ilyas despre atitudinea rece a fiice lor si regreta ca au recurs in trecut la minciuna care le-a adus numai necazuri.


Ates si Bahar decid sa organizeze o petrecere de logodna la care isi invita toate rudele. Insa fericirea si entuziasmul tuturor sunt spulberate de aparitia unui testament, pe care il scrisese batranul Yusuf inainte sa dispara fara urma.