Bahar: Viata furata - Rezumatul episodului 39

Autor: M.A. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 25 aug 2021, 05:50

Scrisoarea lui Yusuf, un nou pericol pentru Efsun si parintii sai.

Textul scrisorii lasata de Yusuf inainte de disparitie si descoperita de politisti cade ca un trasnet asupra tuturor invitatilor reuniti la petrecerea de logodna dintre Ates si Bahar. Desi Bahar este subiectul epistolei, extrem de socat este si Ates caruia i se redeschide in suflet o rana pe care o credea inchisa definitiv: ura fata de familia Atahan, cea care provocase moartea parintilor sai.


Pe de alta parte, Efsun continua sa se intalneasca in continuare cu Ismail, crezand in sentimentele sincere ale acestuia, in ciuda interdictiei lui Nuran.
Insa teama ca relatia lor va duce la dezastrul familiei sale o determina pe Efsun sa se indeparteze de Ismail. Ramasa in mijlocul valtorii, tanara crede ca este momentul sa se impace cu mama sa, insa Nuran, umilita de cuvintele spuse de aceasta nu pare dispusa sa stearga atat de usor cu buretele resentimentele.

In acest timp, Bahar si Ates sunt din ce in ce mai nedumeriti in privinta viitorului relatiei lor.
Gandindu-se la continutul scrisorii lui Yusuf, Ates isi reaminteste momentul in care a surprins intalnirea dintre batran si Bahar cu multa vreme in urma.

Nuran este foarte ingrijorata de faptul ca ancheta politiei ar putea ajunge in cele din urma la cadavrul lui Yusuf, ingropat in gradina casei sale si astfel vor fi condamnati la inchisoare. Ingrozita, aceasta planuieste, impreuna cu Ilyas, sa mute ramasitele batranului Yusuf pentru a scapa de pericol, insa la deschiderea mormantului acestia sunt socati de ceea ce gasesc.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Monica Tatoiu, mare jucătoare de cărți în tinerețe! „Poker jucam pe dezbrăcate. Am jucat și pe bani și pe împrumut. Foarte mișto am fost.”