Bahar: Viata furata - Rezumatul episodului 45

Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:24

Hulya urzeste un plan de razbunare impotriva lui Ates!

Mai inversunat ca niciodata, Ates este pe cale sa isi duca la capat razbunarea impotriva lui Edibe. In ciuda insistentelor lui Mehmet Emir, tanarul nu renunta la pedepsirea celei care pricinuise moartea parintilor sai. In cele din urma, Mehmet realizeaza ca nu isi poate salva mama si le permite politistilor sa o incatuseze, amenintandu-l pe Ates ca va regreta.


In vreme ce familia Atahan sufera in urma incarcerarii lui Edibe, Efsun si Nuran sunt preocupate sa acapareze conacul si sa isi impuna autoritatea.


In acest timp, Hulya, care se trateaza in clinica de recuperare, afla ca mama sa este la inchisoare si fuge din spital pentru a-l cauta pe Ates, sa se razbune pentru nenorocirea provocata familiei sale. Furibunda, Hulya patrunde in casa lui Ates si il ameninta cu moartea, insa este oprita la timp de catre Mehmet Emir, care se afla pe urmele sale.

Desi Bahar ii reproseaza logodnicului sau atitudinea razbunatoare, Ates considera ca si-a facut datoria fata de parintii sai, care si-au gasit linistea.
Insa tanarul realizeaza ca dorinta sa de razbunare ii pune in pericol relatia cu Bahar.

Pe de alta parte, Hulya reuseste sa il convinga pe Mehmet Emir sa nu o mai inchida la ospiciu, promitandu-i ca isi va controla iesirile nervoase, fara sa mai atenteze la viata celor din jur. Aceasta isi viziteaza mama la inchisoare pentru a-i marturisi planul sau de razbunare impotriva dusmanului lor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Monica Tatoiu, mare jucătoare de cărți în tinerețe! „Poker jucam pe dezbrăcate. Am jucat și pe bani și pe împrumut. Foarte mișto am fost.”