Bahar: Viata furata - Rezumatul episodului 49

Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 24 aug 2021, 03:55

Hulya afla un secret important despre Efsun!

Insetata de razbunare, Hulya il ameninta cu moartea pe Ates, fiind mai hotarata ca niciodata sa il ucida, insa femeia este impiedicata la timp de fiica sa care intuieste decizia acesteia si ajunge la han pentru a o determina sa ii crute viata lui Ates. Impresionata de cuvintele fiicei sale, Hulya renunta la razbunarea impotriva lui Ates, incercand sa se resemneze.


Pe de alta parte, Efsun descopera ca Bahar se ascunde in casa lui Ismail si este cuprinsa de gelozie, la gandul ca aceasta intentioneaza sa ii fure iubitul.
Intre cele doua surori adevarata batalie abia acum incepe. Fara sa stea pe ganduri, Efsun il anunta pe Ates despre posibila idila dintre Bahar si Ismail

Bulversat de vestea primita, Ates merge la Bahar si incearca sa o convinga ca a renuntat la ideea obsesiva a razbunarii impotriva familiei Atahan si astfel se poate dedica iubirii lor.

Insa tanara nu il iarta pentru faptul ca Ates a preferat sa isi duca la capat razbunarea in defavoarea relatiei lor si decide sa inceapa o noua viata, departe de tot ceea ce i-a pricinuit suferinta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.