Bahar: Viata furata - Rezumatul episodului 50

Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:28

Efsun este renegata de Mehmet Emir!

Realizand ca este incoltita de un nou dusman, Efsun o ameninta pe Beyza, servitoarea care ii marturisise Hulyei despre faptele sale care ii pricinuise sfarsitul lui Edibe. Bahar decide sa inceapa un nou capitol al vietii ei, departe de piedicile si jocurile periculoase ale familiei sale. Desi constientizeaza ca este nevoita sa infrunte singura greutatile vietii, Bahar incepe sa isi caute o slujba, pentru a-si croi un nou drum. Impresionat de decizia tinerei, Mehmet Emir ii intinde o mana de ajutor in momentele dificile, oferindu-i o slujba in cadrul companiei sale.


Pe de alta parte, Ates o cauta neincetat pe Bahar, sperand ca aceasta va trece peste orgoliul si il va accepta din nou in viata sa. Insa tanara este mai hotarata ca niciodata sa inceapa o noua viata singura, in ciuda iubirii pe care i-o poarta lui Ates.


In vreme ce Efsun incearca din rasputeri sa isi asigure traiul la conac in viitor, Mehmet Emir vede inregistrarea facuta de Hulya, in care Efsun isi arata adevarata fata si o alunga de la conac.
Tanara se vede nevoita sa plece impreuna cu mama sa, indreptandu-se catre vechea lor casa din mahala. Insa aici cele doua femei vor avea parte de o surpriza.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.