Bahar: Viata furata - Rezumatul episodului 62

Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:39

Mehmet Emir risca sa ajunga in inchisoare!

Marturisirea lui Sakine declanseaza un dezastru in viata lui Efsun, care se teme sa nu ajunga in inchisoare. Insa totul se rasfrange asupra lui Mehmet Emir, care este denuntat de catre Arda la politie, acuzandu-l de uciderea lui Yusuf.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"

Mehmet Emir risca
sa ajunga in inchisoare! Cine unelteste impotriva acestuia aflati astazi, in "Bahar: Viata furata", de la 20.00, la Kanal D
Marturisirea lui Sakine declanseaza un dezastru in viata lui Efsun, care se teme sa nu ajunga in inchisoare. Insa totul se rasfrange asupra lui Mehmet Emir, care este denuntat de catre Arda la politie, acuzandu-l de uciderea lui Yusuf.
In urma incurcaturii provocate de Sakine, Efsun si familia sa trec prin clipe de cosmar, temandu-se ca din moment in moment vor fi ridicati de politie.
Ingrozita de gandul ca si-ar putea petrece restul vietii in inchisoare, Efsun realizeaza ca singura solutie salvatoare este sa mearga impreuna cu Sultan si Sakine la conac sa deshumeze ramasitele lui Yusuf, insa situatia devine din ce in ce mai riscanta si sunt nevoite sa renunte.
Pe de alta parte, Arda asculta mesajul lasat de Sakine si afla cu surprindere, despre cadavrul din gradina conacului. Socat de vestea primita tanarul merge la spitalul in care se afla mama sa, pentru a-i dezvalui despre faptul ca unchiul sau este de fapt un criminal.
In ciuda insistentelor Hulyei de a nu-l denunta pe Mehmet, Arda este mai hotarat ca niciodata sa se razbune pe fratele acesteia.
Ingrijorata de atitudinea fiului sau, Hulya reuseste sa fuga din spital si incearca sa scape de cadavru cu scopul de a-l proteja pe fratele ei. Insa intre timp Arda isi duce la capat planul de razbunare, denuntandu-l pe unchiul sau, iar politia isi face aparitia la conac…
Nu ratati un nou episod din "Bahar: Viata furata", de la 20.00,
la Kanal D.

In urma incurcaturii provocate de Sakine, Efsun si familia sa trec prin clipe de cosmar, temandu-se ca din moment in moment vor fi ridicati de politie. Ingrozita de gandul ca si-ar putea petrece restul vietii in inchisoare, Efsun realizeaza ca singura solutie salvatoare este sa mearga impreuna cu Sultan si Sakine la conac sa deshumeze ramasitele lui Yusuf, insa situatia devine din ce in ce mai riscanta si sunt nevoite sa renunte.




Pe de alta parte, Arda asculta mesajul lasat de Sakine si afla cu surprindere, despre cadavrul din gradina conacului. Socat de vestea primita tanarul merge la spitalul in care se afla mama sa, pentru a-i dezvalui despre faptul ca unchiul sau este de fapt un criminal. In ciuda insistentelor Hulyei de a nu-l denunta pe Mehmet, Arda este mai hotarat ca niciodata sa se razbune pe fratele acesteia.



Ingrijorata de atitudinea fiului sau, Hulya reuseste sa fuga din spital si incearca sa scape de cadavru cu scopul de a-l proteja pe fratele ei. Insa intre timp Arda isi duce la capat planul de razbunare, denuntandu-l pe unchiul sau, iar politia isi face aparitia la conac.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.