Bahar: Viata furata - Rezumatul episodului 64

Editor: Silviu Bunea Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:42

Ates este pe cale sa descopere un alt mare secret!

In vreme ce Bahar este eliberata de ucenicul lui Salih, din locul in care fusese inchisa de catre Sultan, la tribunal are loc prima infatisare a procesului in care sunt judecati Mehmet Emir si Hulya. Prezenta in calitate de martor, Efsun se pregateste sa depuna marturie, insa, in acest timp, Bahar isi face aparitia in sala de judecata, hotarata sa dezvaluie adevarul.

Vazand-o pe Bahar, Efsun constientizeaza ca nu mai are cale de intors si se vede nevoita sa declare ca batranul Yusuf a murit in timpul unei altercatii cu Nuran Demirci, mama sa, care apoi a ascuns cadavrul,

temandu-se de consecinte. Judecatorii ii achita pe Mehmet Emir si pe Hulya, insa Hasret este socata de marturisirile lui Efsun si ramane, in sala, sa isi adune gandurile.

Dupa proces, Hulya ii cere socoteala lui Efsun pentru tainuirea adevarului, iar Hasret o palmuieste, reprosandu-i gestul josnic fata de Mehmet. Acest adevar rastoarna situatia si arunca din nou familia Atahan intr-un iures de momente tensionate si reprosuri. Orbita de furie, Hulya adopta un comportament agresiv fata de fiul ei pentru denuntul facut impotriva unchiului sau.


Pe de alta parte, Ates este din ce in ce mai aproape sa descopere marele secret al lui Efsun, despre adevarata identitate a fiicei lui Mehmet Emir, pe masura ce o ajuta pe Hasret sa intre in posesia mostenirii de la tatal sau.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.