Bahar: Viata furata - Rezumatul episodului 67

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 19 sep 2020, 21:15

Efsun risca sa ajunga la inchisoare!

Simtind din plin gustul tradarii, Bahar este hotarata sa depuna plangere penala impotriva lui Efsun, relatand autoritatilor intreaga poveste in amanunt. Judecatorul propune arestarea imediata a lui Efsun. Hasret afla cu intarziere vestea ca Ilyas a incercat sa isi puna capat zilelor si alearga intr-un suflet la Bahar care cazuse inconstienta, rapusa de intamplarile care au bulversat-o in ultimul timp.

In acelasi timp, Arzu si Ates sunt surprinsi de Hasret, care astfel afla secretul lor.

Efsun cauta o cale sa isi ajute tatal cu banii necesari operatiei, insa sprijinul banesc vine din partea femeilor din cartier care fac cheta ca sa il ajute pe vecinul lor, Ilyas.


Dupa ce se ascunde la o vecina, Efsun incearca sa o induplece pe Bahar sa renunte la plangerea penala si ii cere acesteia sa se intalneasca. Fata in fata cu “sora” ei,  Efsun apeleaza la naivitatea lui Bahar, sperand sa fie astfel iertata pentru cele pricinuite.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.