Bahar: Viata furata - Rezumatul episodului 73

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:51

Hulya afla de casatoria fiului sau cu Efsun!

Desi Arda lupta din rasputeri ca Hulya sa nu afle despre casatoria sa secreta, incercand sa marturiseasca politiei totul despre inscenarea ce i se facuse, Efsun reuseste sa isi continue planul diabolic. Aceasta incalca promisiunile facute lui Arda si planuieste sa ofere presei informatii despre mariajul lor.

Intre timp, are loc procesul in care se judeca cazul lui Efsun, in urma reclamatiei lui Bahar. Efsun recurge la noi minciuni pentru a scapa de detentie.

Spre uimirea lui Bahar si a familiei sale, tanara marturiseste judecatorului ca toata culpa apartine mamei sale. Toti sunt contrariati de replicile auzite si in sala de judecata se isca un mare scandal, iar procesul se amana.


Pe de alta parte, Mehmet Emir afla ca sufera de o afectiune grava si decide sa cedeze functia de conducere a companiei nepotului sau, Arda. Momentul investirii tanarului in noua functie, este insa marcat de un eveniment neplacut.
Efsun isi face aparitia, sub privirile ingrozite ale tuturor. Tanara este intampinata de jurnalisti, care fusesera informati intre timp despre casatoria acesteia cu Arda si cer amanunte despre mariaj.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Arda este nevoit sa suporte presiunile tuturor, din cauza amenintarilor lansate de Salih, insa este la un pas sa marturiseasca tot adevarul.