Bahar: viata furata - Rezumatul episodului 75

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:52

Bahar primeste o veste teribila despre tatal sau!

Bahar este la un pas sa-si piarda parintele chiar in momentul in care hotarase sa reconstruiasca relatia tata-fiica si sa traiasca in mijlocul adevaratei sale familii.

Afland despre casatoria dintre Arda si Efsun, Mehmet Emir se infurie si ii cere socoteala nepotului sau pentru gestul extrem. Acesta il intreaba ce anume l-a determinat sa ia decizia de a o aduce pe Efsun din nou in familia Atahan, in ciuda tuturor necazurilor pricinuite de aceasta.

Insa in timpul altercatiei dintre cei doi, Mehmet sufera din nou o criza si tensiunile se sting.

Intre timp, Hulya si fiul sau se intalnesc cu Efsun si Sultan pentru a incerca sa negocieze despartirea celor doi. Insa la insistentele acesteia, Sultan ii dezvaluie fapta savarsita de fiul sau, cu ajutorul careia il prinsese in capcana. Daramata, Hulya refuza sa creada ca fiul sau este un criminal si se vede nevoita sa accepte conditiile impuse de Efsun si de matusa ei, pentru ca Arda sa nu ajunga la inchisoare.


In acest timp, Ilyas descopera planul pus la cale de Efsun si matusa sa si gaseste si banii primiti de Sultan de la Arda. Fara sa stea pe ganduri, Ilyas o denunta la politie, Sultan fiind ridicata de acasa in vazul celor din cartier.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire


Intamplarile socante traite ii declanseaza o
noua criza lui Mehmet Emir, care se prabuseste sub privirile ingrozite ale lui Bahar. Tanara impreuna cu Fulya si Hasret il duc urgent la spital, unde afla ca viata acestuia atarna de fir de ata.