“Bahar: Viata furata”, un nou fenomen se naste in Romania

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:06

Istoria se repeta! Dupa fenomenul “Suleyman Magnificiul”, serialul “Bahar: Viata furata” inregistreaza, episod cu episod, audiente ametitoare

 

Cele mai diabolice si perverse zodii! Vezi cum ti-ar putea distruge viata
Unii dintre nativii zodiacului au o predispozitie mai mare, potrivit astrologilor, sa fie persoane razbunatoare si sa doreasca aproape instinctiv sa faca rau celor din jur, intr-o oarecare masura.
BERBEC
Berbecii sunt firi incapatanate insa au o limita a tolerantei foarte ridicata. Calculeaza cam tot ceea ce fac si analizeaza motivele care i-au facut sa se supere pe cineva apropiat.
Nu sunt caracterizati de ura, insa daca ajung in punctul in care sa doreasca sa faca rau cuiva, este bine sa va feriti de ei. Cand se afla in acel punct, actioneaza aproape copilareste. Nu sunt neaparat capabili sa ticluiasca planuri elaborate pentru a distruge pe cineva si nici nu sunt destul de perversi incat sa minta pentru a-si atinge scopul. Asadar, berbecii nu sunt unii dintre acei nativi care ar face orice pentru a distruge pe cineva.
TAUR
Taurii pun mare accent pe loialitate, ei insisi fiind loilai mereu celor apropiati. Daca se simt tradati insa, pot deveni foarte periculosi. Astfel, nativii acestei zodii nu se vor da in laturi de la nimic pentru a se razbuna pe acea persoana care i-au tradat. Fiind firi materialiste, mai intai se vor asigura ca reusesc sa distruga persoana pe care o urasc la nivel financiar.
Pot merge atat de departe incat sa ii toarne sefului acelei persoane diverse minciuni pentru a se asigura ce omul pe care il urasc ramane fara serviciu sau pot chiar, in cazul unei casnicii esuate, sa dea mita pentru a-si lasa fostul partener fara niciun bun material. Asa ca cel mai bine este sa nu tradati un Taur pentru a nu-i scoate latura diabolica la iveala ci mai degraba sa fiti sincer cu el in raportul pe care il aveti.
GEMENI
Gemenii pe de alta parte au un instinct diabolic innascut. Sunt persoane cu 1000 de fete care, daca se plictisesc, devin malefici fara niciun motiv. Sunt totodata perversi in orice tip de relatie si aproape ca se hranesc din momentele in care reusesc sa ingenunchieze pe cineva care nu le este la suflet. Iar persoanele pe care nativi acestei zodii nu le suporta sunt mereu numeroase.
Gemenii cauta mereu puncte slabe ale tuturor celor din jur pentru a-i putea ataca in caz de nevoie, fie ca este vorba despre mama, tata, sotie sau iubita. Au un singul punct vulnerabil in ceea ce priveste gradul de rautate din ei, iar acel punt vulnerabil este reprezentat de copiii lor. Un Geamna nu ar putea sa-i faca rau niciodata fiului sau fiicei sale, chiar daca merita. In schimb, nimeni altcineva nu este in afara pericolului.
Cu toate acestea, se multumesc sa domine doar pe plan intelectual si le este de ajuns sa distruga psihologic o persoana, nefiind materialisti.
Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Luni, 1 februarie, serialul turcesc “Bahar: Viata furata” a clasat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, conform datelor furnizate de Kantar Media. Serialul aduna, zi de zi, tot mai multi fani in fata micilor ecrane. Aseara, serialul “Bahar: Viata furata” a strans in fata micilor ecrane peste doua milioane de romani din intreaga tara. Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D s-a pozitionat pe primul loc, pe targetul National si All Urban, si pe locul doi, pe segmentul 18-49 Urban.

In intervalul 20:00 – 22:30, “Bahar: Viata furata” a inregistrat 9,8 puncte de rating si 17,9% cota de piata, pe targetul National, 9,6 puncte de rating si 17,9% cota de piata, pe targetul All Urban, si 6,4 puncte de rating si 15,6% cota de piata, pe targetul Comercial.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

O medie de 1.798.000 de romani urmareau aseara serialul difuzat la Kanal D. in minutul de aur, atins la 21:06, peste doua milioane (2.063.000) de telespectatori vizionau serialul “Bahar: Viata furata”.

 

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.