„Băi, tati, de ce?” Crimă înfiorătoare în Mehedinți! Un tânăr de 27 de ani și-a ucis tatăl. De ce a recurs la acest gest și cum a încercat să-și ascundă urmele

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 25 sep 2024, 22:39

După crimă, chiar tânărul care a comis oribila crimă a sunat la 112 pentru a anunța dispariția bărbatului și a cerut ajutorul polițiștilor

Sursa: colaj (Observator)

Un tânăr în vârstă de 27 de ani din județul Mehedinți a fost arestat după ce și-a ucis tatăl și a pus la cale un plan nebunesc pentru a scăpa de răspundere. Potrivit anchetatorilor, acesta a încercat să ascundă crima provocând o pană de electricitate în satul natal, iar sub acoperirea întunericului a aruncat cadavrul tatălui său într-o fântână părăsită.

După crimă, chiar tânărul care a comis oribila crimă a sunat la 112 pentru a anunța dispariția bărbatului și a cerut ajutorul polițiștilor pentru a-l găsi, în încercarea de a-și crea un alibi.

Citește și: Masacru familial în Sardinia. Un bărbat și-a împușcat familia și pe proprietarul casei în care locuiau, iar apoi și-a pus capăt zilelor

Planul diabolic pus la cale de tânărul care și-a ucis tatăl

Tatăl, un bărbat în vârstă de 53 de ani, a fost căutat timp de patru zile și patru nopți de echipele de polițiști și pompieri, până când a fost descoperit fără viață în fântâna părăsită. Investigațiile au scos rapid la iveală că fiul victimei este principalul suspect.

Camera de supraveghere care l-a dat de gol era una cu autonomie proprie, funcționând în ciuda întreruperii curentului, și l-a surprins pe tânăr în timp ce conducea mașina spre locul unde cadavrul a fost găsit.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Gabriel Trifu, adevărul său despre divorțul de Catrinel Sandu: „Ce o interesa pe ea cel mai tare era cum va fi privită aici în România vizavi de divorțul nostru.”

„Autorul, ajutat fiind de fratele minor, în vârstă de 17 ani şi de alţi doi tineri, în vârstă de 20 de ani, au pus victima într-o pătură, apoi în portbagajul unui autoturism şi au dus-o circa 7-8 km pe

un câmp", a declarat Gheorghe Ciocan, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți.

Care ar fi fost motivul crimei

Motivul crimei ar fi fost un conflict între tată și fiu, declanșat de un episod violent în familie. Fiul susține că a acționat într-un moment de furie, după ce l-a surprins pe tatăl său într-un scandal violent cu mama lui.

În acel moment, ar fi reacționat într-un mod brutal. 

„A sărit copilul: ce, băi, tati, de ce dai în mami?"/ „ Un copil să îşi omoare părintele, e ceva de groază", spun localnicii, potrivit Observator.

Citește și: Ucisă din cauza unei fotografii pe social media. Cea mai cunoscută persoană trans din Georgia, găsită fără suflare în apartamentul ei. Iubitul ei se află printre principalii suspecți

„Familie la care nu am auzit bătai, nu am auzit certuri. Când am auzit azi dimineaţă am rămas stupefiaţi. Îmi pare că..se întâmplă necazuri (plânge)”, spun vecinii.

Tânărul locuia în Marea Britanie cu soția și copilul și se întorsese recent în România. Comportamentul său i-a făcut pe polițiști să devină suspicioși, mai ales că acesta încerca să se întoarcă în grabă în Regatul Unit.

În urma anchetei, el a fost reținut pentru 24 de ore, iar fratele său mai mic este, de asemenea, anchetat, dar sub control judiciar.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.