Băiatul Andreei Mantea a început școala! Iată fotografiile cu David din prima zi de școală

Author: Lavinia Medrea
David a început școala! Iată ce poze a postat Andreea Mantea cu băiețelul ei
Sursa: Instagram Andreea Mantea

Băiatul Andreei Mantea a început școala! Iată ce fotografii a postat prezentatoarea TV cu micuțul din prima zi de școală.

Băiatul Andreei Mantea a început școala! Iată ce fotografii a postat frumoasa brunetă cu fiul ei, David, din prima zi de școală. 

Băiatul Andreei Mantea a început școala! Iată fotografiile cu David din prima zi de școală

Începerea anului școlar este o zi importantă atât pentru David, cât și pentru mămica acestuia, Andreea Mantea. Micuțul este extrem de încântat pentru începerea noului an școlar.

Pe contul personal de Instagram, Andreea Mantea a publicat primele imagini cu fiul ei. David apare foarte zâmbăreț, într-o uniformă foarte frumoasă, bucurându-se de ultimele clipe alături de mama lui înainte de intrarea în sala de clasă.

Citeste si: Andreea Mantea descopera "hrana vie"! Aflati prin ce noi peripetii va trece vedeta, luni, 23 augut, intr-o noua editie "Trairi alaturi de Andreea Mantea", de la 22:30, la Kanal D!

Iubita prezentatoare de televiziune, încărcată de bucurie și de emoție, a postat mai multe fotografii cu cel mic și a transmis și un mesaj.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Prima zi de scoala! Doamne ajuta!", a scris frumoasa brunetă.

Andreea Mantea suferă de o boală autoimună

Din păcate, Andreea Mantea suferă de o boală autoimună de când a născut. Aceasta a apărut din cauza unor alergii și are efecte destul de neobișnuite.

"Mami suferă de o boală autoimună și, de fiecare dată când se supără, mami se umflă vreo 10 kilograme. Nu e reținere de apă. Dacă se liniștește, se desumflă. La orice fel de emoție.

Citeste si: „O nouă șansă”, emisiunea prezentată de Andreea Mantea, are premiera sâmbătă, la ora 20:00, la Kanal D!

Mă expun foarte mult, dar nu este problemă că am haine de la S la L. Plec îmbrăcată în ceva și se întâmplă pe parcursul zilei să mă desumflu și trebuie să dau jos L-ul și pun S.

De la mine nu a plecat de la o problemă, de la vreo supărare acută, a plecat de la niște alergii pe care nu știam că le am, pe care le-am dobândit în urma nașterii acestui pui", a povestit Andreea Mantea.

  

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.