Baiatul disparut la Costinesti a fost RAPIT? Ipoteza socanta sustinuta de parinti

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 sep 2020, 05:25

Parintii lui Liviu Mihai, tanarul disparut luni, la Costinesti, ofera recompensa pentru oricine ofera informatii concrete despre baiatul lor.

Parintii lui Liviu Mihai sunt convinsi ca fiul lor  nu s-a inecat, ci ca a fost jefuit, apoi rapit sau chiar ucis. Scafandrii il cauta in continuare pe mare. Au trecut 4 zile de cand nu mai stiu nimic despre baiatul lor iar misterul se adanceste pe zi ce trece. Oamenii vor sa mearga pana-n panzele  ca sa-si gaseasca fiul.

Disperati ca nu dau nicicum de urma baiatului lor, parintii lui Liviu Mihai au luat in calcul cele mai sumbre variante precum jaful, rapirea sau crima.

Cu atat mai mult cu cat, zilele trecute, le-ar fi dat tarcoale un individ necunoscut care-i intreba insistent de banii pe care Liviu ii avea asupra lui in vacanta.

O alta ipoteza a parintilor este cea a unui conflict spontan care ar fi degenerat. Luni dimineata, Liviu ar fi inchiriat mai intai o barca cu motor, iar undeva in zona digurilor, s-ar fi lovit cu o alta barca, in care s-ar fi aflat mai multi indivizi.

Dupa schimbul de replici acide cu ceilalti indivizi, Liviu Mihai  s-a intors la debarcader si a inchiriat o alta  barca, dar cu vasle. A iesit din nou pe mare si de atunci, nimeni nu l-a mai vazut.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Liviu Mihai are 32 de ani si lucreaza ca inginer

IT la o companie din Craiova. A mers vineri, in minivacanta de Rusalii, la Costinesti, iar luni dupa amiaza a fost vazut pentru ultima oara, cand  a iesit cu barca pe mare. Cautarile scafandrilor pe mare  continua.

##VIDEO139157##