Băiatul lui Adrian Enache a terminat liceul! Ce facultate vrea să o urmeze fiul artistului

Autor: Bianca Vidoi

Iuliana Marciuc și Adrian Enache

Sursa: Instagram iuliana.marciuc

Adrian Enache a avut parte de un moment emoționant al vieții sale, după ce băiatul lui a terminat liceul.

Adrian Enache și Iuliana Marciuc au mari motive de bucurie și entuziasm, deoarece băiatul lor, David, a terminat liceul și acum se pregătește să susțină examenul de Bacalaureat. Este un pas foarte important din viața tânărului, iar părinții acestuia s-au asigurat că o să fie un moment pe care nu îl va uita niciodată. Iată ce facultate vrea să urmeze fiul lui Adrian Enache.

Băiatul lui Adrian Enache vrea să studieze în străinătate

În urmă cu câteva zile, David, fiul lui Adrian Enache și al Iulianei Marciuc a terminat cele 12 clase, iar cu această ocazie, cei doi au mers la festivitatea de absolvire a băiatului. Mai mult de atât, Adrian Enache s-a asigurat că acest moment o să fie unul de neuitat pe toți cei prezenți, deoarece a susținut un micro-recital la festivitatea de absolvire a băiatului său, moment ce a fost imortalizat și împărtășit pe rețelele sociale de Iuliana Marciuc.

David este plin de emoții pentru următorul capitol al vieții sale, deoarece acesta trebuie să susțină examenul de bacalaureat pentru a studia la facultatea pe care și-o dorește. Băiatul a făcut o alegere îndrăzneață și a ales să își continue studiile la o facultate din Olanda, loc în care tot mai mulți tineri români doresc să meargă după finalizarea liceului.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Citește și: Biografie Iuliana Marciuc- Parcursul său spre o carieră strălucitoare și o viață personală împlinită. Ce vârstă are cea mai longevivă prezentatoare TV din România

Fiul lui Adrian Enache va urma cursurile Facultății de Creative Business din Olanda, iar părinții săi sunt foarte implicați în viața tânărului, astfel încât băiatul să se simtă susținut la fiecare pas. Iuliana Marciuc și Adrian Enache au trecut printr-un stres constant până au găsit o cazare pentru fiul lui, deoarece localnicii nu își doresc să cazeze studenți, potrivit libertatea.ro. Cu

toate acestea, cu puțin timp în urmă, Adrian Enache și Iuliana Marciuc au găsit o cazare perfectă pentru anii de facultate ai fiului lor.

Ce sfat de viață i-a dat Adrian Enache fiului său?

Adrian Enache a fost alături întotdeauna de băiatul său și încearcă să îl formeze pe acesta pentru a fi un om bun în această lume, iar cu ocazia finalizării celor 12 clase, artistul i-a dat un sfat valoros fiului său.

Cel mai important lucru pe care i l-a transmis fiului său este să nu încerce niciodată să se dea ceea ce nu este. Este important ca David și Diana, sora mai mare a acestuia, să fie autentici în fiecare situație, chiar dacă aceasta poate avea rezultate negative sau pozitive.

„Eu i-am dat același sfat pe care mi l-a dat tatăl meu. Că oriunde voi ajunge în lumea asta, să fiu eu, să fiu adevărat, cu bune și cu rele, să nu par altcineva decât sunt.

Să fiu întotdeauna eu. Într-adevăr, la David și Diana, nu toată lumea se bucură că suntem naturali, pentru că noi spunem lucrurilor pe nume. Copiii i-am învățat în spiritul acesta, să nu părem altceva decât suntem.

Și logo-ul vieții mele sună cam așa. Să rămânem oameni, atâta timp cât știința nu a descoperit că suntem altceva. Copiii mă urmează în chestia asta, niciodată nu au folosit o mască. Ei sunt exact cum sunt.”, a spus Adrian Enache, potrivit kfetele.ro.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.