Băiatul Ralucăi Bădulescu era să se înece la piscină, chiar sub ochii ei! Jurata de la „Bravo, ai stil!” a reușit să-l salveze în ultimul moment

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 20 iun 2024, 13:42

Ce s-a întâmplat cu fiul Ralucăi Bădulescu

Sursa: Instagram Alex Bădulescu; Captură YouTube Selly

Recent, Raluca Bădulescu a fost invitată la emisiunea „Minte-mă frumos”, alături de Maurice Munteanu, Ilinca Vandici și Alexandru Abagiu, unde s-au jucat cu adevărul și minciuna.

În cadrul emisiunii moderate de Selly, jurații și prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!” s-au împărțit pe echipe și au trebuit să povestească, pe rând, diverse întâmplări despre care ceilalți să ghicească dacă sunt adevărate sau false.

Raluca Bădulescu a dezvăluit un episod îngrozitor din viața ei

În momentul în care a venit rândul Ralucăi Bădulescu la joc, aceasta a adus în prim-plan un moment de-a dreptul înspăimântător din viața ei, care, deși inițial a părut să fie o minciună, s-a dovedit a fi o întâmplare reală.

Jurata de la Kanal D a povestit cum o vacanță cu familia, era să se transforme într-o adevărată tragedie, întrucât fiul ei, Alex, era la un pas să se înece în piscină: „Din cauza neatenției mele, copilul meu era să facă o boacănă în piscină”. 

Într-o vară, în urmă cu mulți ani, Raluca Bădulescu, soțul și băiatul lor, care pe atunci avea doar doi ani, se aflau în Turcia, la piscina unui resort de copii.

La un moment dat, vedeta a vrut să intre în apă, pentru a se răcori, unde l-a luat și pe Alex, pentru a-l supraveghea.

Citește și: Pe ce cheltuie, de fapt, Raluca Bădulescu toți banii: "Mă deranjează!" Vedeta a dezvăluit motivul pentru care nu plătește întreținerea la timp

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Cum era să se înece fiul Ralucăi Bădulescu

Deși Raluca și-a lăsat fiul pe marginea piscinei, pentru a fi în siguranță, într-un moment în care ea și soțul ei nu au fost atenți, Alex a căzut în apă, iar când a văzut că nu mai e unde l-a lăsat, mama lui a trecut prin adevărate clipe de panică.

„Eu eram în piscină, copilul era pe marginea piscinei și eu am fost distrasă și când mi-a fugit ochiul n-am mai văzut copilul.

A căzut în apă și nu știa să înoate, că era prea mic”,  a povestit Raluca Bădulescu.

Citește și: Adevărul despre prietenia dintre Ilinca Vandici și Raluca Bădulescu: „M-ai invidiat vreodată?”. Cele două au dat cărțile pe față la Detectorul de Minciuni

Însă, din fericire, jurata de la „Bravo, ai stil!” a văzut rapid că Alex era pe fundul piscinei și l-a scos imediat la suprafață, înainte ca acesta să pățească ceva: „Era să se înece, ferească Dumnezeu, uite că acum are 21 de ani, l-am salvat la timp,

am făcut gură la gură.(...) Fiind piscină, se vede prin apa aia transparentă și am văzut copilul la fundul apei, l-am scos”.

În prima fază, colegii ei au fost uimiți de acest incident, care era cât pe ce să aibă un deznodământ nefericit, și le-a fost greu să o creadă, însă, în cele din urmă, povestea Ralucăi s-a dovedit a fi adevărată.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.