Baiazid, in pericol de moarte! Nu rata, un nou episod dramatic din “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, astazi, de la 20.00!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:50

Atmaca face totul pentru a-si duce la bun sfarsit planul de a se razbuna pe cel care a pricinuit moartea lui Mustafa, asa ca viata lui Rustem atarna de un fir de par.

Sahul Tahmasp il tine prizonier pe Baiazid si negociaza cu Suleyman eliberarea acestuia. Sultanul accepta conditiile sahului si trimite slujitorii pentru a-l aduce pe print viu la palat. In tot acest timp Suleyman se framanta cumplit, captiv al propriilor ganduri si remuscari. Sahul amana predarea lui Baiazid catre sultan, pentru ca intre timp a negociat si cu Selim, acesta promitandu-i mai mult aur.

Baiazid afla ca sultanul si fratele sau negociaza cu sahul eliberarea sa si se sfatuieste cu slujitorii sai cum sa actioneze mai departe.

Printul planuieste sa-l omoare pe sahul Tahmasp si sa fuga in Georgia impreuna cu Defne si fiii sai, sprijinit de soldatii din subordinea sa.

Insa planurile lui Baiazid se spulbera la aflarea vestii ca oamenii sai fusesera dispersati in intreaga Persie. Realizeaza ca nu va mai putea sa-l infrunte pe sahul Tahmasp. Baiazid ramane si fara sprijinul garzilor sale si isi simte sfarsitul aproape.

Daca va reusi Rustem sa supravietuiasca razbunarii lui Atmaca si ce se va intampla cu Baiazid, aflati urmarind un nou episod din serialul" Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii",

la Kanal D, in aceasta seara, de la ora 20:00! Mai sunt doar trei episoade din cel mai iubit serial, nu ratati ultimele si cele mai dramatice intamplari din “Suleyman Magnificul – Sub puterea iubirii”!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.