”Băiețel. Șapte săptămâni!” Antoni și Vlada de la ”Casa iubirii” vor deveni părinți? Cine a fost prima persoană care i-a felicitat pentru noul membru al familiei

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 18 ian 2024, 09:56

Antoni și Vlada s-au împăcat

Sursa: Captură TikTok

Antoni și Vlada, din nou împreună. Deși s-au înscris în sezonul trei al emisiunii ”Casa iubirii”, cei doi au anunțat că s-au împăcat, ba chiar că s-au mutat împreună.

Antoni și Vlada și-au surprins fanii după marea finală a sezonului doi al emisiunii ” Casa iubirii”. Cei doi s-au împăcat, s-au mutat împreună, iar acum își măresc familia. Vezi despre ce e vorba.

Povestea de dragoste dintre Antoni și Vlada nu s-a încheiat

Antoni și Vlada, cuplul controversat al sezonului 2 al emisiunii „Casa Iubirii”, au pus capăt poveștii de iubire în timpul competiției, însă au revenit la sentimente mai bune după ce show-ul matrimonial s-a încheiat.

Surprinzător, după încheierea celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”, cei doi au decis să acorde o nouă șansă relației lor.

Contrar așteptărilor, Antoni și Vlada nu doar că s-au împăcat, dar au și luat o decizie importantă: să locuiască împreună. Cu doar câteva zile de la noul lor început, Antoni și Vlada au făcut o dezvăluire surprinzătoare: vor deveni părinți. Vestea despre noul membru al familiei lor a fost făcută publică într-un live pe TikTok, reprezentând o nouă etapă în viața lor de cuplu.

Citește și: Cum au fost surprinși Vlada și Antoni, după Marea Finală! Cei doi nu s-au mai putut abține

În timpul unui live pe TikTok, Antoni și Vlada au împărtășit cu fanii lor că au luat o decizie importantă și au adăugat un nou membru la familia lor. Cei doi au devenit părinți, nu pentru un bebeluș, ci pentru o pisicuță, transformându-și casa într-un cămin plin de iubire și veselie.

Gestul lor de a aduce o pisicuță în viața lor denotă dorința lor de a consolida legătura și de a crea o atmosferă plină de bucurie în noul lor cămin. 

Laurențiu a fost prima persoană care i-a felicitat pentru gestul lor

Antoni și Vlada au fost felicitați de către Laurențiu, el și Lorena având deja grijă de două pisicuțe împreună.

Fostul concurent este convins de faptul că un animal de companie este o responsabilitate enormă ce-i va uni și mai mult.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Laurențiu: Ți-ai luat pisică? Fetiță sau băiat?

Vlada: Băiat.

Laurențiu: Băiețel? Să vă trăiască. 

Laurențiu: Cât timp are?

Vlada: 7 săptămâni”,  a dezvăluit Vlada pe live-ul de pe Tik Tok, potrivit WOWbiz.ro.

Citește și: Gelozia a pus stăpânire pe Ionuț: ”Te-ai uitat la Antoni” La ce concluzie au ajuns Bianca și Ionuț în camera roșie

Într-un live pe TikTok, Antoni a anunțat faptul că el și Vlada s-au împăcat și că s-au mutat împreună, în București. Fostul concurent a mărturisit faptul că au vrut să-și acorde o nouă șansă după ce au realizat că au sentimente puternice unul pentru celălalt.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.