Băiețelul Adinei Halas de la Bravo, ai stil! Celebrities, genial la 10 ani! Puțini copii reușesc să facă asta, însă Serghei este cu totul deosebit

Author: Alice Popescu
Actualizat: 06 aug 2022, 05:10

Serghei, fiul Adinei Halas, vrea centura neagra la judo

Sursa: Instagram

Noua concurentă Bravo, ai stil! Celebrities, Adina Halas, este mandră de fiul ei, Serghei.

Adina Halas este mămica unui băiețel abosult facinant, Serghei, în vârstă de 10 ani. Frumoasa vedeta, acum concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities, are cu ce se mândri deoarece Serghei este un băiețel tare inteligent. Fiul vedetei prefera să învețe tainele sorobanu-ului, abacului japonez care îi învață pe copii să gândească analitic și să efectueze calcule mintal. Metoda Soroban este și acum folosita de mii de copii din Japonia deoarece are numeroase beneficii asupra dezvoltării creierului.

Un copil care învață metoda Soroban vă înțelege simplu și concret cum se formează numerele compuse, își vă dezvolta gândirea analitică, precum și calități benefice că răbdarea, concentrarea și perseverența.

Citeste si: Scandal fără precedent la Bravo, ai stil! Celebrities. Nicoleta Dragne, atac frontal la adresa Andei Adam: "Ești la doi kilometri de Viviana, nu contează ce ai fost"

Serghei, fiul Adinei Halas de la Bravo, ai stil! Celebrities, pasionat de soroban

Adina Halas a mai povestit că fiul ei este pasionat de metoda de calcul soroban și în timpul pandemiei a făcut acest lucru constant pe lângă lecțiile de engleza și sport. Frumoasa concurenta Bravo, ai stil! Celebrities l-a născut pe Serghei în 2011 la o maternitate privata din București. La vremea respectiva, imediat după naștere, vedeta a dezvăluit că a născut prin cezariana și că micuțul este foarte liniștit.

Doar noaptea mi-l iau asistentele câteva ore, că să mă pot odihni. Dar este un copil bun și liniștit. Este sănătos și asta este important. Sunt o mămică foarte fericita. Soțul meu, Lucian, m-a asistat și chiar a filmat nașterea. El mă ajuta tot timpul, este super-incantat de copil. Am avut emoții la naștere, dar faptul că Lucian a fost acolo m-a ajutat mult prezenta lui”,
a declarat Adina pentru o publicație la vremea respectiva.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Serghei, fiul Adinei Halas de la Bravo, ai stil! Celebrities, vrea centura neagra la judo

Citeste si: Cine este Adina Halas, noua concurentă Bravo, ai stil! Celebrities!

Acum, la 10 ani, Serghei este pasionat nu doar de metoda japoneza de calcul, ci și de sport, adică, judo: "Îmi place foarte mult să stiu să mă apar, să mă lupt cu ceilalți, să exersez. Vreau să merg până la centura neagra. Nu m-am lovit."

Adina Halas: "Nu am niciun fel de temere, strângeam din dinți când se împiedică.

Nu vrei să știi ce se întâmplă în sufletul meu. Am toate temerile, dar încerc să nu îl influențez cu temerile mele. Eu i-am dezvăluit fobiile mele foarte tărziu, nu voiam să îl influențez. Când apare un copil, nu mai doarme liniștit niciun părinte niciodată.