Baietelul care la 5 ani ii spune mamei ca isi doreste sa moara decat sa traiasca in chinuri! Sufera de o boala care ii transforma viata intr-un iad

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 26 sep 2020, 09:15

Desi ar trebui sa fie fericit, baietelul din imaginile alaturate traieste o adevarata drama.

Morgan Bishop, in varsta de 5 ani, sufera inca de la nastere de o boala de piele foarte agresiva, care ii transforma viata intr-un chin. El are constant dureri foarte puternice, iar suprafata corpului i se irita si de la actiuni banale, cum ar fi tinutul unui pix in mana.

"Cand i se inflameaza iritatia, Morgan ajunge sa arate de parca ar fi fost stropit pe piele cu acid sulfuric.

Plange de durere, nu poate sa doarma cum trebuie, nu poate sa se bucure deloc de copilarie", spune mama lui.

In plus, baietelul mai sufera si de astm si de sindrom nefrotic, boli provocate de medicamentatia puternica pe care o ia. Morgan se simte atat de rau incat, atunci cand a implinit varsta de 5 ani, i-a spus mamei sale ca ar prefera sa moara decat sa se chinuie toata viata.


Singura sansa pentru ameliorarea afectiunilor o reprezinta un tratament in Franta, la un centru de hidroterapie. Parintii incearca acum sa stranga banii necesari.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: