Baietelul CASTRAT de propria mama dependenta de droguri lupta pentru viata normala! Afla o poveste CUTREMURATOARE

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 oct 2020, 20:00

Cu cinci ani in urma, Holden Gothia care atunci avea doar cinci saptamani si dormea in apartamentul in care locuiau si parintii sai a fost castrat de mama lui, care era sub influenta drogurilor.

Katherine Nadal a sustinut ca vinovat pentru tragedie a fost cainele familiei, care a sfasiat organele genitale ale fiului ei, cu toate acestea juratii au gasit-o vinovata condamnand-o la 99 de ani de inchisoare in august 2009.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/fb3-1e2361d4ffdd9ac33e135013c237fdca.jpg

 

Doctorii au spus ca Holden ani de zile de operatii si nenumarate sedinte de consiliere, astazi baiatul se comporta ca orice baiat de varsta lui, joaca fotbal, canta si alearga impreuna cu fratele lui mai mare. El

a avut nenumarate probleme medicale si a suferit o interventie chirurgicala la piciorul stang, Holden nu este inca constient de amploarea reala a ranilor sale.  "Cred ca in mintea lui, organele genitale sunt ceva de care va beneficia cand va creste mai mare. Si are dreptate, le va primi cand va creste", a declarat matusa lui, tutorele legal.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

"Partea

fizica poate fi rezolvata, dar de cea emotioanala imi fac cele mai multe griji"
, a mai adaugat aceasta. Pentru a strange banii a fost infiintata fundatia "Hoeroes for Holden", cei care au organizat si un concert de binefacere pe 10 iunie, anul trecut au reusit sa stranga suma de 240.000 de dolari. Holden, care a cantat la tobe a fost foarte incantat de petrecere in ciuda faptului ca nu stia motivul pentru care a fost data. Baietelul
a pierdut jumatate din sange in timpul atacului si partile lipsa din corpul lui nu au fost gasite niciodata.

 Sursa:  dailymail.co.uk