BAIETELUL ei era pe patul de moarte si a RUGAT-O un LUCRU SFASIETOR! Vezi un VIDEO care iti va face pielea de gaina

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 sep 2020, 17:40

Zhou Lu si fiul ei, Chen Xiaotian formau o familie fericita, asta pana cand o tragedie cumplita i-a lovit.

Cand Chen avea doar 5 ani, medicii au descoperit ca are o tumoare maligna pe creier. Desi au descoeprit-o in stadiu incipient, boala nu l-a iertat si a avansat. Mama lui a fost devastata cand a aflat ca fiul ei nu va mai apuca sa traiasca si mai mult decat atat dupa cateva luni, ea a aflat ca sufera de o boala la rinichi.


Tumoarea lui Chen s-a dezvoltat intr-atat incat ii presa pe globul ocular si nu a mai putut vedea.

A devenit in cele din urma imobilizat la pat. Mama lui facea dializa, iar pentru baietelul ei, medicii nu mai aveau ce sa faca. I-au spus ca ea ar trebui sa se salveze si sa faca un transplant de rinichi.Iar donatorul sa fie chiar fiul ei dupa ce va trece in nefiinta. Mama lui nu a acceptat asa ceva, insa baietelul auzind toate acestea, a implorat-o sa faca transplantul cu rinichiul de la el, doar asa va putea avea o parte din el.
Femeia a acceptat in cele din urma si nu doar atat, Chen a vrut ca si celelalte organe sa fie donate omanilor suferinzi. Astfel, celalalt rinichi de-al lui a ajuns la o fata in varsta de 21 de ani si ficatul la un tanar de 27 de ani. Copilul a dat dovada de curaj si marinimie, lucruri foarte rare in ziua de azi!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: