Baietelul ei se juca in iarba cand mamica lui a observat o pata rosie pe fata lui. Femeia a crezut ca are alergie, insa cand a cercetat pe Internet, nu i-a venit sa creada ce are de fapt copilul ei!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 sep 2020, 15:50

O mamica a vazut o pata rosie pe obrazul fiului ei si a mers cu el la doctor! Ce a urmat, niciun parinte nu isi doreste sa treaca prin asa ceva.

In timp ce era acasa cu cel mic, o mamica a observat ca pe obrazul si manuta lui au aparut din senin niste pete rosii. Initial, a crezut ca este vorba de o alergie, insa l-a dus de urgenta la medic.

Dupa mai multe investigatii, parintii au aflat ca micutul sufera de boala Lyme. Aceasta boala, desi teribila, ea poate fi tratata daca este depistata a timp. Din pacate, multi nu isi dau seama ca o au chiar daca apar diferite semn pe piele si nu numai.

Karen, mamica copilului a crezut initial ca cel mic a facut o alergie pentru ca s-a jucat in iarba.

Insa, cand a cautat pe internet si a vazut ca acest semn se potriveste cu cel caracteristic bolii Lyme, a mers de urgenta la doctor cu el. Datorita atentiei, aceasta mamica si-a putut salva copilul. Acum, ea vrea sa traga un semnal de alarma tuturor mamicilor despre aceasta boala.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: