Baietelul lor de 3 ani era in moarte clinica, iar medicii i-au sfatuit pe parinti sa il deconecteze de la aparate. Inainte sa apese pe buton, mama a chemat un preot, care l-a impartasait. E cutremurator ce s-a intamplat dupa cateva minute

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 15 sep 2020, 22:05

Cazul de mai jos confirma inca o data, daca mai era nevoie, faptul ca minunile exista si ca trebuie sa continui sa crezi chiar si atunci cand totul pare imposibil.

Kerry şi Mike Askin au avut parte de un adevarat soc in momentul in care Dylan, baietelul lor, a fost diagnosticat la varsta de doar 3 ani cu cancer pulmonar.

Din nefericire insa momentul inceperii tratamentului a coincis cu ziua in care micutul s-a ales si cu o infectie foarte agresiva, care i-a deteriorat rapid starea de sanatate.

In scurt timp Dylan era internat la sectia de terapie intensiva a unui spital, in stare critica.

Medicii au stabilit ca este in coma, organele interne ii cedau rand pe rand, astfel ca baietelul era tinut in viata doar de aparate.

Parintii au fost sfatuiti sa ii curme suferinta si sa il lase sa se duca intr-o lume mai buna. Inainte de a face asta, au chemat un preot pentru a-l impartasi cel mic.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

La finalul ceremoniei, indurerati, au oprit aparatele.

Insa dupa cateva secunde, un miracol s-a intamplat: cel mic a inceput sa dea semne de viata si sa isi miste picioarele: "Dumnezeule, nu se poate", au spus medicii, care l-au reconectat din nou pe Dylan la aparate.

Dupa 2 luni baietelul a fost externat, simtindu-se bine. Acum el continua tratamentul pentru a scapa de cancer.

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.