Baietelul lor in varsta de 3 ani le-a spus ca cineva vorbeste noaptea cu el. Ce au descoperit parintii, le-a dat fiori

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 03:15

O familie din Washington a povestit despre teroare prin care a trecut dupa ce a montat un sistem de monitorizare in camera copilului in varsta de 3 ani.

Jay si Sarah au descoperit ca cineva intrase in casa si trimitea mesaje tulburaotare pentru copil prin intermediul sistemului de monitorizare. Lucrurile au luat-o si mai razna in momentul in care Sarah a intrat in camera copilului si a auzit o voce ca ii spunea sa se trezeasca pentru ca taticul lui il cauta. Cuplul a mai spus ca inclusiv sistemul video a fost setat in asa fel incat se le fie urmarite miscarile.



Cei doi parinti avertizeaza despre intamplarea prin care au trecut din cauza unui hacker care le-a spart codul sistemului lor de monitorizare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.