Băieții fierb de invidie! Robert este concurentul chemat de mai multe fete în camera roșie! „Nu pot să cred!” Aflați ce reacții se vor stârni în Casa iubirii, joi, 18 ianuarie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 ian 2024, 21:37

Primele tensiuni în casa băieților! Concurenții sunt invidioși pe succesul neașteptat al lui Robert, tânărul care a fost chemat de cele mai multe fete în camera roșie! „De data asta chiar nu știu cine m-ar fi putut chema!”

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii a început de doar câteva zile și deja se întrezăresc primele tensiuni și invidii mai ales în rândul băieților. În cadrul ediției de astăzi, concurenții au avut parte de primele întâlniri în camera roșie, unde au putut să socializeze și să se cunoască mai bine. Rând pe rând aproape toți concurenții s-au perindat prin camera roșie, unde au conversat și au încercat să descopere noi detalii unii despre alții.

Primele tensiuni în casa băieților! Concurenții sunt invidioși pe succesul neașteptat al lui Robert, tânărul care a fost chemat de cele mai multe fete în camera roșie

În ediția de joi, 18 ianuarie 2024, întâlnirile din camera roșie vor continua. Julia se va întâlni și cu Laurențiu, unul dintre noii concurenți, despre care va afirma că s-a bucurat văzându-l interesat de ea.

Iar tânărul îi va mărturisi că are intenții serioase, dându-i de înțeles că și-ar dori să o cunoască mai bine.

Julia: „Mi-a plăcut faptul că te-am văzut destul de activ când vine vorba de mine!” 

Laurențiu: „Intențiile mele sunt serioase cum am spus de la început!” 

Citește și: Virginia și Patrick, prima întâlnire în camera roșie! „Tu mi-ai atras atenția!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți și ce detalii uluitoare au ieșit la iveală

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Pe de altă parte, Aleyna îl va invita pe Robert în camera roșie, unde îi va mărturisi că el este băiatul care i-a atras atenția și pe care și-ar dori să îl cunoască mai bine și chiar să se apropie.

Robert: „Vreau să te întreb eu altceva! Care este motivul pentru care m-ai chemat aici?” 

Aleyna: „Tu mi-ai atras atenția cel mai mult!” 

La un moment dat însă, băieții se vor sesiza și își vor exprimă nemulțumirea față de faptul că Robert este cel mai solicitat concurent în camera roșie. Acest lucru îi va scoate din minți pe băieți. De parte cel mai invidios va fi Patrick, deoarece se va simți amenințat de succesul colegului sau în rândul fetelor.

Citește și: „Dacă ai știi că mă deranjează ai putea pur și simplu să eviți subiectul”. Robi și Julia au avut prima cameră roșie. Ce i-a reproșat concurentul tinerei