Balconul unui român, viral pe internet! „Mi s-a părut ciudat”. Decorul inedit le-a atras atenția tuturor

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 24 ian 2024, 16:37

Balconul unui român a atras privirile multora

Sursa: bucuresti.ro

Trecătorii au rămas cu adevărat uimiți de modul în care un român a putut să-și decoreze balconul, imortalizându-l și urcându-l pe rețelele sociale.

Un român a dat dovadă de o imaginație foarte bogată, surprinzându-și atât vecinii, cât și pe oamenii care trec pe lângă balconul lui, amenajat într-un mod inedit.

Cum a ajuns balconul atât de viral pe internet

Locatarul unui bloc a decis să-i inducă în eroare pe toți, punându-și pe balcon două ciori decorative, despre care mulți au crezut că sunt reale și că au intrat singure în balcon.

Un trecător a considerat comic acest context, așa că a fotografiat ciorile din balcon și a postat imaginea pe Instagram, unde a primit peste 300 de aprecieri, dar și un răspuns din partea unui internaut.

Acesta din urmă a explicat că respectivele păsări au o anumită utilitate: „Mi s-a părut ciudat când am văzut ciorile astea de plastic în Germania, dar chiar sunt utile la ținut porumbeii departe”.

Pagina de Instagram unde a apărut respectiva poză prezintă mai multe scări de bloc din România, decorate într-un stil original și, totodată, inedit.

Citește și: Vecinii femeii din Iaşi care s-a aruncat de la etaj cu bebelușul fac mărturii tulburătoare: „L-a învelit în plapumă și s-a aruncat”

Ce altceva le-a mai atras atenția celor din online

Românul care și-a pus ciorile de plastic în balcon nu este singura persoană care și-a dat frâu liber creativității. Pe respectiva pagină iese în evidență și o imagine cu celebrul fotbalist Neymar, care pare să își facă poză în oglindă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.”

Însă, la o privire mai atentă, în fotografie nu este Neymar în carne și oase, ci doar un sticker cu el care ține telefonul în mână. Respectivul autocolant este în mărime naturală, lipit între două uși, iar cei care trec pe lângă el au parte de o adevărată iluzie optică.

„Am crezut că e poză făcută în oglindă”, a comentat un internaut, la respectiva postare.

Acestea nu sunt singurele postări trăsnite de pe profilul de Instagram. Printre acestea se poate remarca și un birou amenajat chiar în scara blocului, lângă cutiile poștale.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Scară, frumos (@scarafrumos)

Citește și: Idei creative pentru a folosi florile artificiale în decorul casei

Din fotografie se poate deduce că cineva și-a asigurat un adevărat confort în scară, întrucât și-a adus și televizorul și o masă cu diverse obiecte.

De asemenea, această persoană a ținut neapărat să completeze totul prin mai multe piese de decor, precum: tablouri, plante, un ceas, ghirlandă și o lampă de iluminat.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Scară, frumos (@scarafrumos)