Balul Albastru, eveniment caritabil SUSTINUT DE KANAL D a fost prezentat de vedetele postului VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 iul 2020, 10:16

Oameni de afaceri, vedete, artisti si jurnalisti au vrut sa dea o mana de ajutor celor care sunt afectati de autism.

Balul a fost prezentat de Madalin Ionescu si Cristina Siscanu-Ionescu, ajutati de prezentatorul emisiunii" Asta-i Romania", Mihai Ghita. Mai multe vedete si-au facut aparitia la bal pentru a-i ajuta pe cei mai putin norocosi decat noi. Au donat obiecte dragi lor pentru a strange cat mai multe fonduri atat de necesare copiilor. Andreea Marin, Simona Patruleasa, Andreea Mantea si Stefan Stan, Leonard Iozefini, Nuami Dinescu sau Cove sunt doar cateva dintre vedetele care au participat.



De la tablouri pana la rochii donate, cei prezenti au incercat sa stranga cat mai multi bani pentru copiii suferinzi. De programele artistice s-au ocupat Antonia, trupa Taxi si Cristina Vasiu. Tratamentul unei persoane care sufera de aceasta tulburare costa in jur de 4.500 de lei pe luna.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.