Banel: "Era o ploaie infernala, dar cand i-am dat inelul, s-a oprit si ploaia". Afla cum si-a cunoscut fotbalistul frumoasa sotie!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:04

Banel Nicolita si aleasa inimii sale, Cristina, s-au casatorit civil in acest week-end. Ei au facut cununia la Braila si au avut alaturi peste 100 de invitati.

Cei doi au dat la numai cateva ore de la eveniment un interviu special pentru WOWbiz. Printre clipele rememorate de cei doi au fost si momentul in care s-au cunoscut si cel in care Banel a cerut-o de nevasta pe Cristina. "Am avut emotii, mai ales ca a fost pentru prima data. Ne dorim sa avem o casnicie frumoasa si copii cat mai multi si mai frumosi. Am facut doar cununia civila, dar o sa facem si nunta cu peste patru sute de invitati", a spus Banel.

 

Cristina a explicat cum s-au cunoscut si cum au ajuns sa devina sot si sotie. "Ne-am cunoscut la Braila acum sase ani de zile. Mi-a placut de el cand l-am vazut, ca e modest si cuminte, pentru ca mie nu imi plac fitosii. Nici nu stiam ca joaca la Steaua. M-a cerut in casatorie la Paris. Era Ziua Frantei si m-a dus la Disney Land.

Eram la castelul Frumoasei din Padurea Adormita si acolo mi-a dat inelul"
, a spus Cristina.

 

"Da, am luat inelul cu cateva zile sa plecam si il pusesem intr-o geanta. Mi-a fost frica sa nu dea de el, asa ca am tinut geanta si cand dormeam cu mine. Apoi am mers la Disneyland sa vizitam. Era o ploaie infernala, dar cand am iesit din Castelul Printesei Adormite si i-am dat inelul, s-a oprit si ploaia si tot.

A fost frumos", a completat-o Banel pe sotia sa.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Urmareste un interviu plin de sinceritate!