Bani, cuie, o lamă și alte obiecte de metal au fost găsite în stomacul unui bărbat din Iași. Incredibil ce au mai descoperit medicii în urma unei intervenții chirurgicale

Author: Marina Ionescu

Ireal ce au găsit medicii în stomacul unui bărbat din Iași, după ce a ajuns de urgență la spital, înjunghiat.

Un bărbat de 54 de ani a ajuns de urgență la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi, după ce s-a înjunghiat acasă. Bărbatul a relatat că ar fi fost un accident petrecut în timp ce tăia o felie de salam, potrivit observatornews.ro. Incredibil ce au mai descoperit medicii în urma unei intervenții chirurgicale.

Citește și: ,,Era piele şi os, acoperită de muşte. O alta plângea şi cerea apă". 7 minori și adulți au fost găsiți în subsolul unui nou azil al groazei, în Mureș

Bani, cuie, o lamă și alte obiecte de metal au fost găsite în stomacul unui bărbat din Iași. Incredibil ce au mai descoperit medicii în urma unei intervenții chirurgicale

În timpul intervenției chirurgicale, mai multe obiecte au fost găsite în stomacul bărbatului de 54 de ani, în urma unei intervenţii chirurgicale printre care bancnote, o lamă de cuţit, dar şi cuie sau diverse obiecte din metal şi cauciuc.

Bărbatul ar fi înghițit obiectele de-a lungul timpului. Acesta urmează să fie examinat de psihiatri.

”Pacientul de 54 de ani din localitatea Bârnova a fost preluat de la domiciliu cu plagă înjunghiată abdominală. Are patologie psihiatrică, fiind recent externat de la Institutul de Psihiatrie , a declarat medicul-şef Diana Cimpoeşu, coordonator UPU-SMURD Iaşi.

 Ce au găsit medicii în stomacul bătrânilor maltratați în „azilele groazei”. Victimele de abia dacă primeau de mâncare

Controalele efectuate în ultimele săptămâni la zeci de  azile de bătrâni  din România au scos la iveală mai multe nereguli.

Un infirmier, care a lucrat într-un azil, dar a lucrat și sub acoperire pentru DIICOT, a transmis care era meniul pentru vârstnici.

Citește și: „Probabil că de foame și-au mâncat hainele”. Ce au găsit medicii în stomacul bătrânilor maltratați în „azilele groazei”. Victimele de abia dacă primeau de mâncare

Infirmierul ce lucra pentru DIICOT a realizat un raport cu privire la meniul zilei de 20 aprilie, iar la centrele din Voluntari și Afumați angajatele „pregătiseră deja masa: 28 de mere ofilite, câte unul pentru fiecare pacient, 4 felii de pâine cu margarină și zacuscă, dintre care una avea o felie de drob, iar a 5-a felie de pâine era goală, pe fiecare farfurie.

Era pregătită și o oală de ceai, de aproximativ 10 litri, care conținea 7 pliculețe de ceai’, conform referatului, potrivit  romaniatv.net.

 

 

 

 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei