Bani europeni pe fală românească! Nu a ajuns în America, dar a ținut să aducă simbolul Hollywood-ului în vârful dealului! Iată cât l-a costat această aroganță pe primarul din comuna Măldărești, din județul Vâlcea!

Author: Ana Filip
Actualizat: 23 mar 2023, 19:33

O așa aroganța l-a costat și banii și libertatea pe fostul primar al comunei Măldărești, județul Vâlcea! Iată ce proiect cu iz american a demarat fostul edil si ce i s-a întâmplat la scurt timp!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în comună Măldărești, din județul Vâlcea, pentru a descoperi mai multe detalii despre noile simboluri ale localității. Cu 300.000 de euro, bani europeni, fostul edil a făcut un foișor turistic, și-a scris numele comunei cu litere uriașe, cum numai în cetatea filmului american mai există. O risipă într-o comună cu multe nevoi, susține actualul primar, nevoit să termine proiectul megaloman al predecesorului sau cu viziuni hollywoodiene.

Bani europeni pe fală românească! Nu a ajuns în America dar a ținut să aducă simbolul Hollywood-ului în vârful dealului

Măldărești, comuna vâlceană care se vede din spațiu și pe care nici măcar nici extratereștri curioși nu au cum s-o rateze! Până una altă, însă ne impresionează pe noi, pământenii și ne duce cu gândul la imaginea simbol a Hollywood-ului! De ce să nu sară și Măldărești în ochi? Asta și-a zis fostul primar când a avut această viziune, destul de costisitoare spun gurile rele.

„N-am ajuns la Hollywood, dar am vrut să dezvolt turismul în această zonă! Am reușit!(...) S-a îndeplinit! Sunt chiar împăcat și mulțumit pentru lucrul asta!”, a spus fostul primar al comunei Măldărești, Ionel Dragu.

Citește și: Sărăcia i-ar putea despărți pe doi frați orfani! Iată povestea cutremurătoare a doi copii sărmani, care într-o zi s-au trezit singuri pe lume!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Echipa Asta-i România a coborât din vârful dealului pentru a merge pe ulițele din Măldărești, pe firul poveștii. În anul 2014, fostul edil al comunei, Ionel Dragu, a cheltuit circa 300.000 de euro pe visul lui, câteva litere uriașe, amplasate la înălțime, așa că în cetatea filmului american și tot că în filme, funcționarul rebel ar putea primi Oscarul pentru risipă, au acuzat organele legii când l-au trimis în arest pentru două luni, pe motiv că ar fi furat toți banii din casieria Primăriei.

Citește și: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, prea mici și prea săraci pentru un destin teribil