Banii falsi, noua tactica de jaf? Iata ce au facut doi hoti

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:46

Culmea tupeului! Sa furi de fata cu altii, fara pic de teama! Priviti cum au actionat doi indivizi, intr-un cabinet medical! Politistii incearca sa dea de urma lor.

Indivizii intra in cabinetul doctorului veterinar si, in timp ce medicul studiaza cu atentie bancnota, priviti ce face unul dintre indivizi! Se poate observa telefonul mobil acesta alb. Se vede cum pune mana pe el.

Discuta, probabil, despre produsul pe care doresc sa-l cumpere, ia telefonul, il baga in buzunar. Si o iau, la pas, spre iesire. Doctorul le inapoiaza bancnota, pe motiv ca nu are certitudinea ca este reala, dupa care cei doi indivizi ies din cabinet, fara sa mai cumpere nicio pastila.



Au furat, insa, un telefon. Un singur amanunt le-a scapat din vedere! Scena a fost surprinsa de camerele de supraveghere. Scena s-a petrecut ieri, in toiul zilei. Medicii sunt convinsi ca suspectii au avut si ajutoare, care au tatonat terenul, inainte ca cei doi sa actioneze.

Cei doi indivizi sunt banuiti c-ar fi folosit de mai multe ori bancnote false pentru a insela comerciantii. Politistii incearca, acum, cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere, sa-i identifice.
In cazul in care ii recunoasteti sau ii vedeti, politistii va recomanda sa sunati la 112.
##VIDEO126750##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei