Banii si succesul nu garanteaza fericirea in dragoste. Vedete care au fost inselate de partener

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:14

In ultimul timp, tot mai multe vedete autohtone ajung la o singura concluzie: frumusetea si celebritatea nu le garanteaza o relatie fericita pana la adanci batraneti.

De exemplu, Andreea Balan a simtit pe pielea ei ca desi e frumoasa, muncitoare si faimoasa, si ea poate fi pusa pe locul doi. Timp de un an de zile, KEO a avut o relatie in paralel cu blonda Misty, o aspiranta la cariera de cantareata. Cand Andreea era plecata la concerte, el isi facea de cap cu amanta. Dupa ce a aflat din ziare despre amantlac, fosta componenta a trupei Andre a pus capat relatiei ce tinea de mai bine de 9 ani.

A avut langa el un sexos iepuras, dar nu s-a multumit cu atat! Nu stim ce a fost in capul lui Stefan Stan de a inselat-o pe Andreea Mantea. Artistul a avut o aventura cu o admiratoare de-a lui. Paparazzi l-au prins si Stefan, curajos si-a recunoscut infidelitatea. Dupa multe reprosuri si lacrimi de crocodil varsate la TV, Andreea Mantea l-a iertat, insa relatia lor nu a mai durat mult.

Iata ca nu doar barbatii inseala, ci si femeile. Pe vremea cand forma un cuplu exploziv cu Pepe, Oana Zavoranu a fost prinsa cu mata in sac. Cantaretul a gasit cateva mesaje compromitatoare intre ea si un anumit Tudy. Dupa ce Zavo a recunoscut adulterul, totul a degenerat intr-un divort scandalos, de care sigur ati aflat.

##VIDEO113217##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

O alta vedeta feminina, care a poftit la fructul interzis, este Sylvia.

Artista si-a inselat sotul, pe Andrei de la trupa Alb Negru, cu un tinerel aratos. Culmea! Chiar sotul ei i-a facut cunostinta cu acest Iulian Demeter, barbatul alaturi de care avea sa filmeze un clip. N-a rezistat tentatiei si imediat ce aventura a fost deconspirata, Andrei i-a cerut sa divorteze.

Toata lumea ii vedea impreuna pana la adanci batraneti, dar povestea lor n-a fost cu final fericit! Valentina Pelinel si Cristian Boureanu nici macar nu-si mai vorbesc.
Motivul? Cica frumoasa blondina i-ar fi acceptat avansurile lui Cristi Borcea si sotul ei i-ar fi gasit mesaje compromitatoare in telefon. Se aude ca recent Valentina l-a si vizitat pe omul de afaceri la inchisoare, semn ca au o relatie apropiata. Nu stim cum face, dar Cristi Borcea reuseste sa joace la mai multe capete. Si pe vremea cand era casatorit cu Mihaela, avea o relatie serioasa in paralel cu Alina, care i-a devenit ulterior sotie.

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.