Banii vorbesc, nasii tac! Mai multi controlori de tren din Bucuresti au fost retinuti in dosarul mafiei din CFR VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:04

In fata Garii de Nord a fost aglomeratie mare in aceasta dimineata.

Politistii au pus in aplicare 20 de mandate de aducere si au dat navala peste angajatii CFR inca de la 8 dimineata. I-au scos pe toti, cu mic cu mare, si i-au imbarcat in autocar cu destinatia Brasov.

La Iasi, alti 4 angajati au fost saltati chiar din gara si bagati in dubele politiei. Cei 4, o femeie si trei barbati, nu au vrut sa vorbeasca deloc. Intre timp, la Brasov, au mai sosit masini din Craiova.
Alti 20 de oameni au fost debarcati in fata procurorilor.

Nici regionala locala nu a fost ferita de descinderi. Politistii au saltat in aceasta dimineata si cativa dintre controlorii de trafic si sefii de tren ai CFR Brasov.

Acuzatiile de inselaciune si luare de mita de care sunt suspectati angajatii CFR i-au facut pe procurori sa audieze pana in prezent peste 150 de persoane din cadrul companiei feroviare, din toata tara.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.