Bantuie hepatita A in scoli? Parintiilor dintr-o comuna ilfoveana le e teama sa-si mai lase copiii la cursuri

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 16 nov 2020, 07:25

E suparare mare in satul Piteasca de Ilfov! Mai multi copii s-au imbolnavit de hepatita A. Autoritatile dau vina pe parinti care nu-si invata copii sa se spele pe maini.

Asa a inceput tot scandalul. Parintii celorlalti elevi au decis sa-si tina copiii acasa si sa nu-i mai trimita la cursuri. Ei spun ca scoala din localitate ar trebui inchisa sau cei mici sa fie primiti in unitatea de invatamant doar daca au analize la zi care sa demonstreaze ca sunt sanatosi. Speriati, parintii au luat cu asalt dispensarul medical sa-si vaccineze copiii.

Autoritatile cunosc situatia. De la primar, pana la Directia de Sanatate Publica Ilfov, toti spun, in cor, ca nu e niciun pericol si ca cei mici pot reveni in banci.

Cat despre scoala, nu e cazul sa fie inchisa. Pana la urma, parintii sunt cei care decid daca-si trimit sau nu copiii inapoi la scoala.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16738358/1/media-138252712828141800.jpg
##VIDEO83695##

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: