Banul, “ochiul dracului”, astazi, 17:30, la “In cautarea adevarului”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 ian 2019, 09:59

Daniela Istrate este medic stomatolog, iar in ultimul timp petrece tot mai mult timp la locul de munca.

 

Isi lasa copilul in grija sotului, Tudor, care este de broker imobiliar, profesie cu venituri oscilante. Pentru ca Daniela aduce mai multi bani in casa decat el, Tudor si-a asumat, in cea mai mare masura, cresterea si educatia fetitei lor, Denisa, in varsta de sapte ani. Nu o data discutiile referitoare la timpul pe care Daniela nu-l aloca educatiei si cresterii copilului lor au fost la ordinea zilei insa, de fiecare data, femeia invoca problema banilor, mai exact faptul ca ea ofera bunastarea financiara a familiei.

 

Daniela, insa, ascunde secrete rusinoase. Femeia merge cu “atata” ardoare la munca si isi neglijeaza familia si datorita lui Andrei, medicul stomatolog alaturi de care lucreaza la cabinet. Cei doi medici impartasesc doua secrete, ambele avand ca numitor comun inselaciunea. 

 

Ce o impiedica pe Daniela sa acorde importanta cuvenita celor mai importante fiinte din viata ei si daca va avea aceasta curajul sa-si admita erorile, aflati astazi, de la 17:30, la “In cautarea adevarului”, emisiunea prezentata de Ernest.