Barack Obama a cantat blues cu Mick Jagger, in timpul unui concert la Casa Alba VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:22

Mick Jagger a avut nevoie marti seara de toata puterea sa de convingere pentru a-l determina pe presedintele Statelor Unite, Barack Obama, sa ia microfonul si sa cante un blues, la o luna dupa ce a facut senzatie intonand o melodie soul.

"Nu in seara asta!", a protestat Obama, atunci cand solistul formatiei Rolling Stones si chitaristii B.B. King si Buddy Guy l-au invitat sa li se alature pe scena de la Casa Alba, pentru a canta refrenul melodiei "Sweet Home Chicago" a lui Robert Johnson. "Puteti sa o faceti", i-a spus unul dintre artisti.

Obama a cedat in final si a luat microfonul pentru a canta alaturi de ei "Come on, baby don't you want to go...
Sweet home, Chicago", o piesa care omagiaza fostul sau fief politic din Illinois. El nu a urcat insa pe scena.

Aceasta este a doua incursiune muzicala in decurs de o luna pentru Obama, care la 19 ianuarie, la New York, a intonat melodia soul a lui Al Green "Let's stay together", la Teatrul Apollo din Harlem, unde participa la o reuniune electorala in vederea alegerilor prezidentiale din 6 noiembrie.


Obama a salutat marti "o seara extraordinara". "Atunci cand esti presedinte, nu poti iesi seara la plimbare, pentru a-ti limpezi gandurile, sau sari in masina. Este frustrant. Dar exista si seri in care B.B. King si Mick Jagger vin la tine!", a afirmat el.

Inaintea lui Obama, marea vedeta a serii a fost Jagger care, la 68 de ani ai sai, a recurs la toata panoplia de miscari si gesturi sacadate pentru a-i insoti vocea de neimitat.





 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.