Barack Obama, STROPIT CU IAURT pe pantaloni! Vezi ce s-a intamplat VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2022, 09:10

Presedintele SUA, Barack Obama, a fost stropit cu iaurt din greseala de o tanara care venise sa-l felicite dupa sustinerea unui discurs la Universitatea din Colorado.

David Boyer, reporter la Washington Times, a asistat la intreaga scena si a povestit ulterior ceea ce a vazut.

 

"In timp ce saluta multimea o tanara a varsat iaurt pe pantalonii domnului presedinte. Barack Obama s-a sters cu ajutorul unui servetel si a facut un comentariu la adresa personalului de la Secret Service, pe care nu l-am inteles insa. Ulterior presedintele i-a spus femeii ca va avea ce sa povesteasca de acum incolo, iar aceasta i-a raspuns ca ii este rusine de ceea ce a facut".



 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Barack Obama s-a aflat timp de doua zile in Colorado pentru a vorbi despre modalitati prin care studentii isi pot finanta studiile.

 

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.