Bărbat de 33 de ani, răpit din parcarea unui bloc din Capitală! Acesta a fost sechestrat și agresat după ce a fost băgat cu forța într-o dubă

Autor: Diana Ghita

După ce a fost răpit cu duba, bărbatul a fost abandonat într-o stare gravă

Sursa: Unsplash

Într-un complex rezidențial din București s-au petrecut adevărate scene de groază, după ce un bărbat de 33 de ani a fost răpit cu o dubă, sechestrat și torturat timp de ore bune.

Bărbatul a fost răpit chiar din parcarea subterană a unui bloc din cartierul Băneasa, sub privirea paznicului, care, pentru câteva momente, nu a avut nicio reacție, întrucât a avut parte de un șoc foarte mare.

În ce stare se află bărbatul de 33 de ani, răpit și torturat

După ce duba s-a îndepărtat, cel ce păzea zona a alertat imediat autoritățile, iar agenții de poliție au inițiat o operațiune de urmărire.

După aproximativ două ore de căutări, aceștia au găsit victima pe o stradă din Sectorul 1, București, într-o stare extrem de gravă.

„La data de 2 mai 2024, Poliția Capitalei- Secția 2 a fost sesizată, de către un agent de pază al unui complex de locuințe din Sectorul 1, despre faptul că un bărbat ar fi fost introdus într-o autoutilitară, împotriva voinței sale”,  a

transmis Poliția Capitalei, conform stiripesurse.ro.

După ce bărbatul a fost băgat cu forța în dubă, acesta a fost sechestrat și supus unor torturi inimaginabile. Acesta a fost încătușat de către cei care l-au răpit, iar mai apoi a fost bătut fără milă și abandonat pe o stradă din zona de nord a Capitalei, în Pipera. Toată această scenă s-a produs la doar 7 km de la locul din care a fost luat.

Citește și: Ana Maria, tânăra ucisă în Orhei, ar fi ieșit din casa presupusului criminal pe picioarele ei. Imaginile care aruncă în aer întreaga anchetă

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Ulterior, victima s-a târât, cu ultimele puteri, până la o clădire din apropiere, iar agresorii au lăsat duba la doar câțiva metri de locul în care l-au abandonat pe bărbat. Polițiștii au descoperit mașina în spatele unei clădiri, printre niște tufișuri și vegetație deasă.

Autoritățile urmează să afle identitățile răpitorilor

După ce bărbatul de 33 de ani a fost găsit de autorități, acesta a fost transportat de urgență la spitalul Elias, întrucât leziunile provocate de atacatori erau foarte severe.

De asemenea, victima era foarte aproape de o stare de inconștiență.

Ulterior acestui eveniment, oamenii legii au demarat o anchetă, în scopul de a-i identifica pe răpitori și de a afla în ce context s-a produs întreaga întâmplare: „ În acest moment sunt efectuate investigații, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sector 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în vederea depistării autorilor”.

Citește și: Presupusul motiv pentru care o fetiță de 13 ani a căzut de la etajul unui bloc din București! În ce stare se află minora

După acest episod demn de filmele cu gangsteri, Guvernul a reacționat și a transmis că va sprijini autoritățile în rezolvarea acestui caz. Statul le va oferi polițiștilor toate resursele de care au nevoie în vederea prinderii agresorilor.