"Barbat de casa" sau "afemeiat"? Afla ce fel de casnicie vei avea, in functie de zodia lui

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 28 feb 2017, 00:06

Ai gasit barbatul perfect pentru tine, dar te temi ca nu vei avea un viitor stralucit alaturi de el?

 

"Barbat de casa" sau "afemeiat"? Afla ce fel de casnicie vei avea, in functie de zodia lui
Ai gasit barbatul perfect pentru tine, dar te temi ca nu vei avea un viitor stralucit alaturi de el? Adesea, barbatii au tendinta sa bata in retragere atunci cand vine vorba de casnicie, iar comportamentul lor se schimba complet in momentul in care constientizeaza ca isi vor petrece tot restul vietii alaturi de aceeasi femeie.
Berbec
Barbatul nascut in zodia Berbec isi gaseste greu perechea, insa in momentul in care intalneste femeia perfecta pentru el se dedica complet acesteia. In casnicie este foarte devotat, isi doreste copii si nu are tendinta sa calce stramb.
Taur
Barbatul Taur are nevoie de stabilitate emotionala si financiara. Se dedica complet femeii pe care o iubeste si este un bun gospodar.
Adora o mancare bine gatita si nu are tendinta sa calce stramb.
Gemeni
Barbatul Gemeni este afemeiat, are tendinta sa flirteze cu toate femeile pe care le cunoaste de-a lungul vietii si nu este dispus sa se implice intr-o relatie serioasa. In casnicie nu stie sa se comporte si nu se implica in treburile casnice.
Rac
Barbatul nascut in zodia Rac este foarte sensibil si emotiv, ceea ce inseamna ca are nevoie de o femeie alaturi de care sa-si impartaseasca trairile si sentimentele.
Este dispus sa se implice intr-o relatie serioasa si poate fi un sot foarte bun.
Citeste aici continuarea!

Adesea, barbatii au tendinta sa bata in retragere atunci cand vine vorba de casnicie, iar comportamentul lor se schimba complet in momentul in care constientizeaza ca isi vor petrece tot restul vietii alaturi de aceeasi femeie.

Berbec
Barbatul nascut in zodia Berbec isi gaseste greu perechea, insa in momentul in care intalneste femeia perfecta pentru el se dedica complet acesteia.

In casnicie este foarte devotat, isi doreste copii si nu are tendinta sa calce stramb.

Taur
Barbatul Taur are nevoie de stabilitate emotionala si financiara. Se dedica complet femeii pe care o iubeste si este un bun gospodar. Adora o mancare bine gatita si nu are tendinta sa calce stramb. 

Gemeni
Barbatul Gemeni este afemeiat, are tendinta sa flirteze cu toate femeile pe care le cunoaste de-a lungul vietii si nu este dispus sa se implice intr-o relatie serioasa.
In casnicie nu stie sa se comporte si nu se implica in treburile casnice. 

Rac
Barbatul nascut in zodia Rac este foarte sensibil si emotiv, ceea ce inseamna ca are nevoie de o femeie alaturi de care sa-si impartaseasca trairile si sentimentele. Este dispus sa se implice intr-o relatie serioasa si poate fi un sot foarte bun.

Citeste aici continuarea!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.